Zaman-zaman takılır ama dolanmaz,Hocam ben kaşık attığım zaman lufere bazen misina iğneye dolanıyor çekerken yan yan geliyordu bu jigdede aynı şey olurmu acaba
üçlü iğnede takılmalar daha çok oluyor
Zaman-zaman takılır ama dolanmaz,Hocam ben kaşık attığım zaman lufere bazen misina iğneye dolanıyor çekerken yan yan geliyordu bu jigdede aynı şey olurmu acaba
2 tane daha ucuzundan aldım bakalım çalışacakmı!🙂(link)
lrfcıler 😀
Kullanmadım ama Turk'o Z serisine bak derim.0-30 cm dalarlı.Ağırlıklarıda 21gr civarı.Çok iyi renkler var.Mutlaka iş yaparlar.Arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız az dalarlı sahte öneriniz var mı? Yüzlerce sayfayı okumaya halim yok hiç 😀
Özellikleri :Kullanmadım ama Turk'o Z serisine bak derim.0-30 cm dalarlı.Ağırlıklarıda 21gr civarı.Çok iyi renkler var.Mutlaka iş yaparlar.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanmış olsan referans olurdun 😀 daha spin kamış almadan biri 20 gr biri 3 gr ( hangi akılla aldıysam 3 gr ) 2 sahte almıştım 20 gr’lık olan suyun içinde döne döne geliyordu yani kuyruk sallamak yerine torpido gibi dönüyordu 😀 o yüzden referans önemli.Kullanmadım ama Turk'o Z serisine bak derim.0-30 cm dalarlı.Ağırlıklarıda 21gr civarı.Çok iyi renkler var.Mutlaka iş yaparlar.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yerli mallari iyi. Turko lar cok met ediliyor. Birde fuat tuştaş sahteleri var.Kullanmış olsan referans olurdun 😀 daha spin kamış almadan biri 20 gr biri 3 gr ( hangi akılla aldıysam 3 gr ) 2 sahte almıştım 20 gr’lık olan suyun içinde döne döne geliyordu yani kuyruk sallamak yerine torpido gibi dönüyordu 😀 o yüzden referans önemli.