Gümrük vergisi falan ödemediniz mi ?gecenki kampanyada aldim 10 dolara 20 dolar kupon satin aldim 3 dolarda magaza indirimi urun fiyati 104 dolar ucretsiz kargo yani benim odedigim 91 dolar tl olarakta 260 tl civari bana mal oldu 🙂
Gümrük vergisi falan ödemediniz mi ?gecenki kampanyada aldim 10 dolara 20 dolar kupon satin aldim 3 dolarda magaza indirimi urun fiyati 104 dolar ucretsiz kargo yani benim odedigim 91 dolar tl olarakta 260 tl civari bana mal oldu 🙂
saticiya dusuk tutar yaz dedim gift yazmis 😀 gümrüğe filan takilmadi ve hizlida geldi sayilirGümrük vergisi falan ödemediniz mi ?
Eyvallah sagolun guzel makina bide bu fiyata gelince gercekten tadindan yenmez yanliz makina agir ama plastik kafa imdadima yetisecek daha oncede Uskudardan yildiz balikciliktan almistim sonra sattim ama pisman oldum aksam metal ve palastik kafalari tartacam bakalim makina kac gr olacak 🙂Ozaman tadından yenmez olmuş 😀 güzel günlerde kullanın.
Bu ürünün aynisindan ve yesilinden aldim urunler geldi ancak henuz kullanamadim.Dün BEARKING mağazasından bu sahteyi sipariş verdim arkadaşlar.
Çok anladığımdan değil de 🙂 Hoşuma gitti, yorumları da güzeldi.
90mm, 10gr yarım metre dalarlı bir sahte.
Levrek ve Lüfer için hangi hava ve su koşullarında iş yapabilir, ya da iş yapar mı fikirlerinizi merak ediyorum
Ücreti $3.50 + $0.99 Shipping
Ürün linki: (link)
![]()
bearking lure diye aratArkadaslar aliexpresde duo tide minnow slim 175mm nin aynisindan goren varmi en yakin hangi sahte olur 2 gundur ariyorum bulumadim.
Aha, gülle almışsın 😀
BearKing 180mm/26g, 5 adet/. lot. renk rastgele göndermek! 2016 iyi balıkçılık lures minnow, kaliteli profesyonel minnowArkadaslar aliexpresde duo tide minnow slim 175mm nin aynisindan goren varmi en yakin hangi sahte olur 2 gundur ariyorum bulumadim.