Aliexpress

gecenki kampanyada aldim 10 dolara 20 dolar kupon satin aldim 3 dolarda magaza indirimi urun fiyati 104 dolar ucretsiz kargo yani benim odedigim 91 dolar tl olarakta 260 tl civari bana mal oldu 🙂
Gümrük vergisi falan ödemediniz mi ?

Ozaman tadından yenmez olmuş 😀 güzel günlerde kullanın.
Eyvallah sagolun guzel makina bide bu fiyata gelince gercekten tadindan yenmez yanliz makina agir ama plastik kafa imdadima yetisecek daha oncede Uskudardan yildiz balikciliktan almistim sonra sattim ama pisman oldum aksam metal ve palastik kafalari tartacam bakalim makina kac gr olacak 🙂

Bir tanede spin ici aldim makina ama 2. Kez guangzhou gumrugunden geri dondu 🙁

Dün BEARKING mağazasından bu sahteyi sipariş verdim arkadaşlar.
Çok anladığımdan değil de 🙂 Hoşuma gitti, yorumları da güzeldi.

90mm, 10gr yarım metre dalarlı bir sahte.

Levrek ve Lüfer için hangi hava ve su koşullarında iş yapabilir, ya da iş yapar mı fikirlerinizi merak ediyorum

Ücreti $3.50 + $0.99 Shipping
Ürün linki: (link)
03df1b7.png
Bu ürünün aynisindan ve yesilinden aldim urunler geldi ancak henuz kullanamadim.
Kalite olarak sanirim en iyi cin mallari bunlar.
Elinize aldiginizda kendo'nun cok benzeri oldugunu hissedeceksiniz.

Arkadaslar aliexpresde duo tide minnow slim 175mm nin aynisindan goren varmi en yakin hangi sahte olur 2 gundur ariyorum bulumadim.

Arkadaslar aliexpresde duo tide minnow slim 175mm nin aynisindan goren varmi en yakin hangi sahte olur 2 gundur ariyorum bulumadim.
BearKing 180mm/26g, 5 adet/. lot. renk rastgele göndermek! 2016 iyi balıkçılık lures minnow, kaliteli profesyonel minnow
(link)
(from AliExpress Android)

Back