Aliexpress

Arkadaşlar bu iki üründe karar kıldım ikisinden birini alacağım sizce hangisinin hangi renklerini isteyim. Av Barakuda avı.
(link)

(link)

Birde kullanan arkadaşlardan merak ettiğim bunlar duo çakmaları fakat duo gibi çektikten sonra kafa aşağıda ölü balık gibi kalıyor mu? Sizi de meşgul ettim kusura bakmayın.

Sorunuzun cevabı...

(link)
(link)

Arkadaşlar bu iki üründe karar kıldım ikisinden birini alacağım sizce hangisinin hangi renklerini isteyim. Av Barakuda avı.
(link)

(link)

Birde kullanan arkadaşlardan merak ettiğim bunlar duo çakmaları fakat duo gibi çektikten sonra kafa aşağıda ölü balık gibi kalıyor mu? Sizi de meşgul ettim kusura bakmayın.
bearkingte 140 180 ve 200 mm olarak 3 modeli var duo tide minnowun abdullah beyinde gosterdigi gibi 3 ude suda duz duruyor

Abdullah bey, bu forumda çok fazla iyi niyetli, yardım etmeyi seven insan var ama bu davranışınız gerçekten ekstra olmuş 🙂 Ben insanlık adına size teşekkürü borç biliyorum.
Teşekkürler Alper... Paylaşmayı seviyorum... Aslında paylaşınca sadece paylaştığım insanlar değil bende kazanıyorum. Çünkü paylaşınca mutlu oluyorum... İnanıyorum bu sitede aynı duyguları hisseden bir çok insan vardır...

Abdullah bey çok teşekkür ederim. Gayet net ve aydınlatıcı oldu. Kullanmış biri olarak avcılığını nasıl acaba.

Abdullah bey çok teşekkür ederim. Gayet net ve aydınlatıcı oldu. Kullanmış biri olarak avcılığını nasıl acaba.
Sahteleri alalı sadece bir kere ava gittim o sahteleri de 10 dk kadar kullandım. Sahteleri alış amacım yazın barakuda avında kullanmak. Atış mesafesi çok iyi. Yüzüşleri de gayet iyi. Haziran temmuz ve ağustos aylarında deneyeceğim. Şimdilik avcılığı konusunda bir şey söyleyemem.

Abdullah bey, bende barakuda avı için alacağım. Bakalım akşam vereceğim siparişini artık avcılığını deneyip öğreneceğim.

Abdullah bey, bende barakuda avı için alacağım. Bakalım akşam vereceğim siparişini artık avcılığını deneyip öğreneceğim.
Umarım güzel avlar yaparsınız. Şimdiden hayırlı olsun... Barakuda benim peşinde koştuğum tek balık. İzmir'de otursaydınız birlikte kovalardık 🙂

İnşallah bir gün yolum düşer ve birlikte bir av yapma fırsatı yakalarım. Muğla ya yolunuz düşerse muhakkak haberleşmek isterim.Sizin bilginizden faydalanmak ayrı bir tecrube olur. Ben yeni başladım spine ilk avımda barakuda oldu. Çok hoş bir av sonucu sahte alma peşine düştüm fakat bu duo larda bütçeye göre çok pahalı. Özelden de görüşüp barakuda için bilgi almak isterim.

Bugün geldi. Kalamar avlayan arkadaşlar kullanılabilir. Kalamar zokalarının üzerinde uygulanabilir diye düşünüyorum. OLdukça iyi parlıyor. Parlama süresini test etmedim henüz...
(link)

Back