Aliexpress

Arkadaşlar Ali express ürün alacağım tutar 25 $’a geçmektedir gümrüğe takılmaması için ne yapmam lazım yalnız alacağım ürünler parça parça dır

Parça parça olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Satıcılar bu tür durumlarda gümrük sorun olmasın diye ürünün fiyatını etiketinde daha az ve hediyeymiş gibi gönderiyorlar. Böylelikle gümrüğe takılmıyor. Yinede içinize sinmezse satıcı ile konuşun, durumu anlatın. Onlar bir yolunu bulur.

Malum fiyatlar ve doların durumundan olsa gerek bu konu fazla sessiz 🙂
bende kuponlarla uygun birkaç parça ürün aldım artık gelince fotoğraflar konuyu canlandırırım...

@Semih09 kastking flurocarbon kullanan çevremde cok o birinci sırada jackfish ikinci sırada ikisinden de memnun olan çok etrafımda

KastKing Marka 300Yds/274 m Üst Sınıf Japon 0.18-0.48mm Florokarbon Kaplama olta Monofilament Sazan Tel Lideri hattı
(link)

JACKFISH sıcak satış 500 M florokarbon olta 5-32LB test karbon Fiber lideri hattı 0.165-0.46mm sinek olta pesca
(link)

@Semih09 kastking flurocarbon kullanan çevremde cok o birinci sırada jackfish ikinci sırada ikisinden de memnun olan çok etrafımda

KastKing Marka 300Yds/274 m Üst Sınıf Japon 0.18-0.48mm Florokarbon Kaplama olta Monofilament Sazan Tel Lideri hattı
(link)

JACKFISH sıcak satış 500 M florokarbon olta 5-32LB test karbon Fiber lideri hattı 0.165-0.46mm sinek olta pesca
(link)
Ramazan, kastking misinayı kullanmadım bilmiyorum ancak JACKFISH misina, floracarbon değil. Bildiğin mono misina, çeker değerleri de üstünde yazan kg ın % 60 ı kadar.

SAHIBI 20 adet/kutu süper güçlü twins çelik alaşımlı sharp tiz kanca 1 #2 #4 #6 #8 #10 #1/0 #2/0 # balıkçılık kanca mücadele olta takım kutusu
(link)
Maket balıklar için düşünüyorum. Fiyat çok iyi geldi. Türkiye'de 8 'lisi 40 TL.Değerli yorumlarınızı
bekliyorum.

Ramazan, kastking misinayı kullanmadım bilmiyorum ancak JACKFISH misina, floracarbon değil. Bildiğin mono misina, çeker değerleri de üstünde yazan kg ın % 60 ı kadar.
Hadi ya bugün biri ballandıra ballandıra anlattı da şaşırmıştım 🙂 🙂 kastking güzel abi melihte var kullanıyor bugünkü Spinci arkadaşta kullanıyor üst düzey değil ama kalbur üstü diyebilirim

100 adet Paslanmaz Çelik Balıkçılık Bölünmüş Yüzük Boş Lures Yem 3-8.46mm Çift Daire Döngü bağlayıcı Sazan Balıkçılık Aksesuarları
(link)

1 adet/grup 14 cm 23.7g balıkçılık cazibesi Minnow sert yem 3 ile balıkçılık kanca balıkçılık cazibesi mücadele 3D gözler ücretsiz kargo
(link)

20 adet/grup Balık kanca 2 #-10 # Siyah/Kırmızı 6 Renk Tüy Balıkçılık ile Balıkçılık Kanca Mücadele yüksek Karbon Çelik Hooks
(link)

1 PC Jig kurşun balık 18G/21G/30G Metal Jig balıkçılık cazibesi ile/hayır kanca 5 renk madeni pul bıçak Wobbler yapay sert yem yeni
(link)

Metal Oturtma Kurşun Alaşım Balıkçılık Cazibesi 3D Gözler Yapay Deniz Balıkçılık Madeni Pul Wobbler Yapay Sert Yemler 7g/10 g/17g/40g/60g
(link)
1 Pcs 11 cm 22g Yumuşak Lure Wobblers Yapay Yem Silikon Balıkçılık Cazibesi Deniz Bas Sazan olta kurşunu Kaşık jig Lures Mücadele
(link)

5 Pcs Hi-karbon Balıkçılık Kanca Pelet Kanca Shining Hattı Balıkçılık Aksesuarları ile 20 KG/44Ib
(link)

50 adet/torba Paslanmaz Çelik Kanca Hızlı Klip Kilit Yapış Döner Katı Yüzükler Güvenlik Snaps Balıkçılık Kanca Konektörü
(link)

300 M ve 500 M Balıkçıları Pal MEGA PE X8 multifilament PE örgülü Japonya olta 8 tellerinin örgü ücretsiz nakliye
(link)

1 pcs Balıkçılık Lures 12.5 cm/12.4g Minnow Cazibesi 6 Renk Seç Yüksek Kaliteli Sert Yem Crankbait Wobbler balıkçılık Toptan Mücadele
(link)

Benim almayı düşündüğüm ürünler.

Back