Arkadaşlar Ali express ürün alacağım tutar 25 $’a geçmektedir gümrüğe takılmaması için ne yapmam lazım yalnız alacağım ürünler parça parça dır
@Semih09 decathlondan aldım ben 16 tl ye güzel denmek için gözden çıkarılabilecek bir rakam😉Aliexpress’ten fluorocarbon misina alıp memnun olan var mı arkadaşlar? Türkiye’de fiyatlar çok yüksek Çin’den getirteceğim.
Ramazan, kastking misinayı kullanmadım bilmiyorum ancak JACKFISH misina, floracarbon değil. Bildiğin mono misina, çeker değerleri de üstünde yazan kg ın % 60 ı kadar.@Semih09 kastking flurocarbon kullanan çevremde cok o birinci sırada jackfish ikinci sırada ikisinden de memnun olan çok etrafımda
KastKing Marka 300Yds/274 m Üst Sınıf Japon 0.18-0.48mm Florokarbon Kaplama olta Monofilament Sazan Tel Lideri hattı
(link)
JACKFISH sıcak satış 500 M florokarbon olta 5-32LB test karbon Fiber lideri hattı 0.165-0.46mm sinek olta pesca
(link)
Hadi ya bugün biri ballandıra ballandıra anlattı da şaşırmıştım 🙂 🙂 kastking güzel abi melihte var kullanıyor bugünkü Spinci arkadaşta kullanıyor üst düzey değil ama kalbur üstü diyebilirimRamazan, kastking misinayı kullanmadım bilmiyorum ancak JACKFISH misina, floracarbon değil. Bildiğin mono misina, çeker değerleri de üstünde yazan kg ın % 60 ı kadar.