Aliexpressten lrf icin aldigim ultegra 1000 makine 11 gun gibi muthis bir surede elime ulasti. Canavar gibi 🙂
90826 dosyayı görüntüle
İyi günlerde kullanın
Aliexpressten lrf icin aldigim ultegra 1000 makine 11 gun gibi muthis bir surede elime ulasti. Canavar gibi 🙂
90826 dosyayı görüntüle
Teslimatta herhangi bir odeme yaptinizmi,vergi vb. gibi.Aliexpressten lrf icin aldigim ultegra 1000 makine 11 gun gibi muthis bir surede elime ulasti. Canavar gibi 🙂
90826 dosyayı görüntüle
Çok tesekkur ederim. Evet cok hizli geldi 🙂Süper hızda gelmiş valla harika. Makine de bombastik 🙂 iyi günlerde kullanın güzel bir alışveriş olmuş.
Cok tesekkurlerİyi günlerde kullanın
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Aliexpressten lrf icin aldigim ultegra 1000 makine 11 gun gibi muthis bir surede elime ulasti. Canavar gibi 🙂
90826 dosyayı görüntüle
Hayir. Saticiyla almadan irtibata gectim. Makinenin donusunu vs. yollamadan kontrol edin ve dusuk fiyat yazin gumruge takilmasin dedim. 550 tl ye geldi o zaman yildonumu indirimi vardi simdi kac tl bilmem ama.Teslimatta herhangi bir odeme yaptinizmi,vergi vb. gibi.
Çok tesekkur ederim 🙂Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Tesekkur ederim,gule gule kullanin,avi bol olsun.Hayir. Saticiyla almadan irtibata gectim. Makinenin donusunu vs. yollamadan kontrol edin ve dusuk fiyat yazin gumruge takilmasin dedim. 550 tl ye geldi o zaman yildonumu indirimi vardi simdi kac tl bilmem ama.
Ben tesekkur ederim 🙂Tesekkur ederim,gule gule kullanin,avi bol olsun.