Eger sayfasi da urun hala var ise. Yakinda tekrar baslar. Saticiya mesaj at. Gecen benim de aldim bir urunde aynisi oldu. Bi kac gun sonra fiyat olarak yukseltip sonra indirime soktuk diye sattiklari icin fiyat duzenlemesi yapip urunu tekrar satisa koydular. Ben mail atmistim, urun satista diye cevap yazdilar bana.Arkadaşlar Merhaba,
aşağıda vermiş olduğum linkteki ürünü satan satıcı var mıdır, zamanında almıştım şimdi satmıyor başka satıcı da bulamadım, yardımınızı bekliyorum.
(link)
Aliexpressten lrf icin aldigim ultegra 1000 makine 11 gun gibi muthis bir surede elime ulasti. Canavar gibi 🙂
90826 dosyayı görüntüle
Şu linkte var :Arkadaşlar Merhaba,
aşağıda vermiş olduğum linkteki ürünü satan satıcı var mıdır, zamanında almıştım şimdi satmıyor başka satıcı da bulamadım, yardımınızı bekliyorum.
(link)
Çok tesekkur ederim. Link:Gülke güle kullanın.
Bende düşünüyorum ama orijinal olmaz diye tedirginlik var. Sizin aldığınız satıcının linkini paylaşabilir misiniz.
Geceleyin, evin içinde aksesuar olarak bile kullanılabilir.6 adet/grup 8.5 cm 4.5g Wobblers Balıkçılık Lures Kolay Parlatıcı Swimbait Silikon Yumuşak Yem Çift Renk Sazan Yapay Yumuşak cazibesi
(link)
Balık merakı yeni başladı. Bir süredir forumu takip ediyordum. Bugün siparişim gelince paylaşmak istedim. Yeşil turuncu ve beyaz renkli silikonların Mor ışıkta parlaması birşey ifade ediyormu bilemem ama balık olsam atlamıştım.
🙂Geceleyin, evin içinde aksesuar olarak bile kullanılabilir.
🙂
👍