Aliexpress

Arkadaşlar Merhaba,
aşağıda vermiş olduğum linkteki ürünü satan satıcı var mıdır, zamanında almıştım şimdi satmıyor başka satıcı da bulamadım, yardımınızı bekliyorum.
(link)

Arkadaşlar Merhaba,
aşağıda vermiş olduğum linkteki ürünü satan satıcı var mıdır, zamanında almıştım şimdi satmıyor başka satıcı da bulamadım, yardımınızı bekliyorum.
(link)
Eger sayfasi da urun hala var ise. Yakinda tekrar baslar. Saticiya mesaj at. Gecen benim de aldim bir urunde aynisi oldu. Bi kac gun sonra fiyat olarak yukseltip sonra indirime soktuk diye sattiklari icin fiyat duzenlemesi yapip urunu tekrar satisa koydular. Ben mail atmistim, urun satista diye cevap yazdilar bana.
Satici ile iletisime gecmediyseniz bir mail atin

Arkadaşlar Merhaba,
(link)
Şu linkte var :

TRY 5.63 6% Off | 1pcs Minnow 6CM 10G Crankbait 8# Hook Wobbler Fishing Lures Cicada Baits Plastic Fishing Lures Bass Crank Baits Artificial Lures
(link)

Telefonda aliexpress uygulaması ile resim arattırırsanız çıkıyor hemen.

Ürünün sayfasındaki resme tıklayınca tüm ekranı kapladığında yukarıda kamera simgesi çıkıyor. Ona tıklayınca direk resmî arıyor ve benzerlerini getirtir.
Yada resim yükleyerek ve çekerekte arama yaptırabilirsiniz.

6 adet/grup 8.5 cm 4.5g Wobblers Balıkçılık Lures Kolay Parlatıcı Swimbait Silikon Yumuşak Yem Çift Renk Sazan Yapay Yumuşak cazibesi
(link)

Balık merakı yeni başladı. Bir süredir forumu takip ediyordum. Bugün siparişim gelince paylaşmak istedim. Yeşil turuncu ve beyaz renkli silikonların Mor ışıkta parlaması birşey ifade ediyormu bilemem ama balık olsam atlamıştım.
Geceleyin, evin içinde aksesuar olarak bile kullanılabilir.
🙂
👍

Üstadlar bu modeller yeni mi çık tı bileğisin olan varmı vade ve ultra güç olanı . Gerçi vade gerçek ismi farklı . Satıcı ryobi outlet store isimli . Bir de sormak istediğim gümrük vergisi muhabbeti şu an nasıl ?

Dosyalar

• A608923B-4C30-4B8F-B1BF-B34A469BA936.jpeg
    A608923B-4C30-4B8F-B1BF-B34A469BA936.jpeg
    37.6 KB · Okunma: 92
Back