Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

ErzincanLee

Aktif Üye
Adı
HALİL EKİNCİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Herkese Bunlarda benim siparişlerim iğneler keskin ve kaliteli misina sarma aparatı da kullanışlı tavsiye ederim düşünen arkadaşlar için yorumşarın çoğuda olumlu Herkese Rast Gele

TRY 23.46 12%OFF | Taşınabilir Alüminyum olta Sarıcı Balıkçılık Reel Biriktirme Biriktirme Sistemi Aracı Vantuz Deniz Sazan Balıkçılık Aksesuarları Mücadele
US $3.86 10% OFF|Portable Aluminum Fishing Line Winder Fishing Reel Spool Spooler System Tackle Tool Suction Cup Sea Carp Fishing Accessories-in Fishing Reels from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group
DONQL ÇEŞİTLİ BOYDA İĞNELER
TRY 2.61 23%OFF | DONQL 10 pcs Yüksek Karbon Çelik Balıkçılık Kanca Jig Krank Büyük Bas Kanca Kurşun Jig Kafa Krank Dikenli Kanca için yumuşak Cazibesi Balıkçılık Mücadele
US $0.43 20% OFF|DONQL 10pcs High Carbon Steel Fishing Hooks Jig Crank Big Bass Hook Lead Jig Head Crank Barbed Hook for Soft Lure Fishing Tackle-in Fishhooks from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

Ekli dosyalar

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aliexpressten fish grip alıp memnun kalan oldu mu ? Elimdeki dandik fish grip iyi tutmuyor balığı düşüyor sonra suya :D Max 50-60 tl bütçem var.

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Keromozotti aldıktan sonra kullanmadan önce iğne ve halka deliklerine 502 japon yapıştırıcı sürüp kuruduktan sonra 1 kat su bazlı vernik uygulayacaksın kurumaya bırakmak ve sonra kullanmak ben aldıgım her sahteye böyle yapıyorum

jupiter

Üye
Adı
MESUT BULUT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Keromozotti aldıktan sonra kullanmadan önce iğne ve halka deliklerine 502 japon yapıştırıcı sürüp kuruduktan sonra 1 kat su bazlı vernik uygulayacaksın kurumaya bırakmak ve sonra kullanmak ben aldıgım her sahteye böyle yapıyorum
ramazan kardes palamut için kullandıgın sahte varmı

Adı
Kerem KESKİN
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Peki suan içine su kacanlari kurtarabilirmiyim?

EyezBerg

Aktif Üye
Adı
Emrah A.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bazı sahtelerin içine su girmiş bilyeler oynamıyor yani . Bunun bir çözümü var mı ? Aksiyonlari süper :)

Ayrica kullandığınız spin için monoflament misina önerisi istiyorum.
Epoxy yapıştırıcı kullanabilirsiniz. Beton gibi oluyor, pürüzsüz ve şeffaf, japon gibi beyaz mat bir görüntü oluşturmuyor.

Mektupla

Daimi Üye
Epoxy yapıştırıcı kullanabilirsiniz. Beton gibi oluyor, pürüzsüz ve şeffaf, japon gibi beyaz mat bir görüntü oluşturmuyor.
Hangisini kullandığınızı öğrenebilir miyim.