Aliexpress

Vergi ödemesi yüzünden alınamayan ürünler nereye gider? Kargo adresi şirket, kargo bölümü ödeme durumunda kişiyi arıyor, herzaman da ofiste bulunamıyoruz. Malum bayram falan da girdi araya. Bu sırada geldiyse nereye götürürler bilgisi olan var mı?

Yaklaşık bir buçuk ay önce sipariş ettiğim ürün geldi. Açıkcası ümidimi kesmiştim. Benim gibi yeni yeni tecrübe kazanan biri için iğne bağlamak zor oluyor umarım bir nebze olsun işimi görür.

Dosyalar

• IMG_20190926_115226.jpg
    IMG_20190926_115226.jpg
    48.4 KB · Okunma: 215
  • IMG_20190926_115213.jpg
    IMG_20190926_115213.jpg
    63.7 KB · Okunma: 185
Bu vibrasyon yemler yeni geldi, beklediğimden çok daha iyiler Boyaları Renkleri Gözleri İğneleri çok iyi beni şaşırttı kalitesi özellikle aliexpressten gelen sahtelerin iğneleri çok kötü oluyor ama bunların iğneleri çok iyi. İlk başta iki tane sipariş vermiştim mart ayı mıydı nisanmıydı hatırlamıyorum ama siparişler iki ayı geçti gelmedi satıcıyla iletişime geçtim istersen para iadesi yapayım yada bi ürün daha sipariş et
gelmeyenlerle beraber hepsini göndereyim dedi, aynılarından bitane daha sipariş verdim toplam üç tane yolladı ama çok geç geldi 2 buçuk ayda geldi eğer ilk vediğim sipariş gelseydi vergide ödemezdim bunlara 11,5 lira vergi ödedim (link) IMG_20190927_120606-1024x576.jpg IMG_20190927_120511-1024x576.jpg

Son düzenleme:
Bu vibrasyon yemler yeni geldi, beklediğimden çok daha iyiler Boyaları Renkleri Gözleri İğneleri çok iyi beni şaşırttı kalitesi özellikle aliexpressten gelen sahtelerin iğneleri çok kötü oluyor ama bunların iğneleri çok iyi. İlk başta iki tane sipariş vermiştim mart ayı mıydı nisanmıydı hatırlamıyorum ama siparişler iki ayı geçti gelmedi satıcıyla iletişime geçtim istersen para iadesi yapayım yada bi ürün daha sipariş et
gelmeyenlerle beraber hepsini göndereyim dedi, aynılarından bitane daha sipariş verdim toplam üç tane yolladı ama çok geç geldi 2 buçuk ayda geldi eğer ilk vediğim sipariş gelseydi vergide ödemezdim bunlara 11,5 lira vergi ödedim (link)
bana hedıye olarak geldı karpuz desenli olanı bende amcaya vermıstım .. aradı nasıl alırız bundan bır tane daha diye .. balıgın agzında gıttı dedı tatlısu kefalınde cılgın ısler yapmıs.. bu arada benım kı arka tarafı kanca degıl parlak çağırıcı olan modeldı

gelmeyenlerle beraber hepsini göndereyim dedi, aynılarından bitane daha sipariş verdim toplam üç tane yolladı ama çok geç geldi 2 buçuk ayda geldi eğer ilk vediğim sipariş gelseydi vergide ödemezdim bunlara 11,5 lira vergi ödedim (link) 97286 dosyayı görüntüle 97287 dosyayı görüntüle

@Levreko Abi ,Toplam kaç para tuttu , vergi içeriği ni yazarımısın?

bana hedıye olarak geldı karpuz desenli olanı bende amcaya vermıstım .. aradı nasıl alırız bundan bır tane daha diye .. balıgın agzında gıttı dedı tatlısu kefalınde cılgın ısler yapmıs.. bu arada benım kı arka tarafı kanca degıl parlak çağırıcı olan modeldı
Fujin de çok çıkartmış bunlardan bayağı çeşiti vardı bi dükkanda görmüştüm

Back