Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

spinfisher

Aktif Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Negatif
Vergi ödemesi yüzünden alınamayan ürünler nereye gider? Kargo adresi şirket, kargo bölümü ödeme durumunda kişiyi arıyor, herzaman da ofiste bulunamıyoruz. Malum bayram falan da girdi araya. Bu sırada geldiyse nereye götürürler bilgisi olan var mı?

ErzincanLee

Aktif Üye
Adı
HALİL EKİNCİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Deneme fırsatım hiç olmadı ama levrek içinde denenebilir turna gibi tatlı su avcıları içinde denenebilir nasip inşallah denemeye fırsatımız olırsa yazarım buraya

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yaklaşık bir buçuk ay önce sipariş ettiğim ürün geldi. Açıkcası ümidimi kesmiştim. Benim gibi yeni yeni tecrübe kazanan biri için iğne bağlamak zor oluyor umarım bir nebze olsun işimi görür.

Ekli dosyalar

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu vibrasyon yemler yeni geldi, beklediğimden çok daha iyiler Boyaları Renkleri Gözleri İğneleri çok iyi beni şaşırttı kalitesi özellikle aliexpressten gelen sahtelerin iğneleri çok kötü oluyor ama bunların iğneleri çok iyi. İlk başta iki tane sipariş vermiştim mart ayı mıydı nisanmıydı hatırlamıyorum ama siparişler iki ayı geçti gelmedi satıcıyla iletişime geçtim istersen para iadesi yapayım yada bi ürün daha sipariş et
gelmeyenlerle beraber hepsini göndereyim dedi, aynılarından bitane daha sipariş verdim toplam üç tane yolladı ama çok geç geldi 2 buçuk ayda geldi eğer ilk vediğim sipariş gelseydi vergide ödemezdim bunlara 11,5 lira vergi ödedim US $2.59 |Spor ve Eğlence'ten Balıkçılık Yemleri'de OUTKIT 1 Adet 40mm 6g 9g 12g Metal VIB Balıkçılık Lure Crankbait Bas Crank Bait Tiz 2 Kanca ile Kaşık Yem Kurşun Balık Crankbait Aliexpress.com'da | Alibaba Grup IMG_20190927_120606-1024x576.jpg IMG_20190927_120511-1024x576.jpg

Son düzenleme:

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu vibrasyon yemler yeni geldi, beklediğimden çok daha iyiler Boyaları Renkleri Gözleri İğneleri çok iyi beni şaşırttı kalitesi özellikle aliexpressten gelen sahtelerin iğneleri çok kötü oluyor ama bunların iğneleri çok iyi. İlk başta iki tane sipariş vermiştim mart ayı mıydı nisanmıydı hatırlamıyorum ama siparişler iki ayı geçti gelmedi satıcıyla iletişime geçtim istersen para iadesi yapayım yada bi ürün daha sipariş et
gelmeyenlerle beraber hepsini göndereyim dedi, aynılarından bitane daha sipariş verdim toplam üç tane yolladı ama çok geç geldi 2 buçuk ayda geldi eğer ilk vediğim sipariş gelseydi vergide ödemezdim bunlara 11,5 lira vergi ödedim US $2.59 |Spor ve Eğlence'ten Balıkçılık Yemleri'de OUTKIT 1 Adet 40mm 6g 9g 12g Metal VIB Balıkçılık Lure Crankbait Bas Crank Bait Tiz 2 Kanca ile Kaşık Yem Kurşun Balık Crankbait Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
bana hedıye olarak geldı karpuz desenli olanı bende amcaya vermıstım .. aradı nasıl alırız bundan bır tane daha diye .. balıgın agzında gıttı dedı tatlısu kefalınde cılgın ısler yapmıs.. bu arada benım kı arka tarafı kanca degıl parlak çağırıcı olan modeldı

conquestime

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
gelmeyenlerle beraber hepsini göndereyim dedi, aynılarından bitane daha sipariş verdim toplam üç tane yolladı ama çok geç geldi 2 buçuk ayda geldi eğer ilk vediğim sipariş gelseydi vergide ödemezdim bunlara 11,5 lira vergi ödedim US $2.59 |Spor ve Eğlence'ten Balıkçılık Yemleri'de OUTKIT 1 Adet 40mm 6g 9g 12g Metal VIB Balıkçılık Lure Crankbait Bas Crank Bait Tiz 2 Kanca ile Kaşık Yem Kurşun Balık Crankbait Aliexpress.com'da | Alibaba Grup Ekli dosyayı görüntüle 97286 Ekli dosyayı görüntüle 97287
@Levreko Abi ,Toplam kaç para tuttu , vergi içeriği ni yazarımısın?

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
en son hediye olarak yolladıkları kastking superpower ip geldi.

fiyatını şu an bilmiyorum ama 5 tl paket açma bedeli içerisinde toplam 17 tl alındı benden.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bana hedıye olarak geldı karpuz desenli olanı bende amcaya vermıstım .. aradı nasıl alırız bundan bır tane daha diye .. balıgın agzında gıttı dedı tatlısu kefalınde cılgın ısler yapmıs.. bu arada benım kı arka tarafı kanca degıl parlak çağırıcı olan modeldı
Fujin de çok çıkartmış bunlardan bayağı çeşiti vardı bi dükkanda görmüştüm