Aliexpress

Mehmet Fatih'in tavsiye ettiği misinayı bir yıl önceye kadar kullanıyordum... Fiyatına göre güzel ve dayanıklı bir ip... Kullandığım numara 1.0 renk haki yeşil
(link)

Şimdi mono misina kullanıyorum...

Aliexpress'ten Seaknight 300m 0.14mm ve 100m 0.32mm ip misina sipariş ettim şimdi. Yazılan yorumlar pozitif. Bizim forumda da bir iki kere bu markaya denk gelmiştim. 0.32mm likten 10 metre kadar leader olarak kullanmayı düşünüyorum. Benim makina 0.30mm misinadan 350 metre alıyor. Acaba bu bir sorun teşkil eder mi? Henüz satıcı postalamamışken öğrenmemde fayda var

Sahte yem konusunun dışına çıktığım için affınıza sığınıyorum ama konu aliexpress olunca buraya yazayım dedim

Son düzenleme:
Yazıda geçen marka fotoğrafta bobinde gözükenle aynı olmadığı için iptal ettim. Biraz daha araştırıp öyle almayı düşünüyorum

IMG-20160927-WA0008.jpeg

İlk defa cinden aldığım bir ip bu kadar kaliteli mm değeri neredeyse aynı ve yumuşak yapısı var sağlamlığını test etmedim edince yazarım 274 metresi 30 tl

Kastking videolarini izlemistim bende birdahakine bundan siparis edecegim tecrubelerini bekliyorum abi

Back