Aliexpress

bu ürünü nereden nasıl alacağız. bimde göremiyorum
En yakın bime gidin sorun, depolarında olabiliyor. Ben ürün katalogda ya da mağaza içinde değilken sordum, görevli depoda var dedi gitti 5 dakka sonra getirdi ve aldım.

Bu fiyata aldığım için çok mutluydum o dönem 299TL idi. Şimdi 99TL bedava
Öner bey

Bu konuya dahil olmamın tek sebebi 99.TL yazması ama sorunda orada başlıyor, bu ürünü 99.tl ye satan kimse yok. varsa iki tane almak istiyoruz 🙂

Dün Bim mağzasına uğradım, ellerinde ve depolarında olmadığını söyledi. Toplama merkezine soracaklar bugün yada yarın dönüş yapacaklar.

Hakan bey benim aldığım fiyat 199TL. Ama geçtiğimiz günlerde 99TL'den alan olmuş. Aktüel'i takip edin tekrar gelecektir.

Öner bey

Bu konuya dahil olmamın tek sebebi 99.TL yazması ama sorunda orada başlıyor, bu ürünü 99.tl ye satan kimse yok. varsa iki tane almak istiyoruz 🙂

Dün Bim mağzasına uğradım, ellerinde ve depolarında olmadığını söyledi. Toplama merkezine soracaklar bugün yada yarın dönüş yapacaklar.

Hakan Bey yeni açılan mağazalarda 99 TL ye satılmıştı. Sultanbeyli taraflarından bir arkadaşım 1000 TL tvyi 700 TL ye, kamerayı 99 TL ye aldığını söyledi.

Back