En yakın bime gidin sorun, depolarında olabiliyor. Ben ürün katalogda ya da mağaza içinde değilken sordum, görevli depoda var dedi gitti 5 dakka sonra getirdi ve aldım.bu ürünü nereden nasıl alacağız. bimde göremiyorum
En yakın bime gidin sorun, depolarında olabiliyor. Ben ürün katalogda ya da mağaza içinde değilken sordum, görevli depoda var dedi gitti 5 dakka sonra getirdi ve aldım.bu ürünü nereden nasıl alacağız. bimde göremiyorum
En yakın bime gidin sorun, depolarında olabiliyor. Ben ürün katalogda ya da mağaza içinde değilken sordum, görevli depoda var dedi gitti 5 dakka sonra getirdi ve aldım.
29/07/2016 BİM................İSTANBUL TR 199.00ne zaman kaça satın aldınız.
3 HAziran kataloğunda 299.TL yazıyor. Şuan piyasa 250.TL civarında
Öner beyBu fiyata aldığım için çok mutluydum o dönem 299TL idi. Şimdi 99TL bedava
Öner bey
Bu konuya dahil olmamın tek sebebi 99.TL yazması ama sorunda orada başlıyor, bu ürünü 99.tl ye satan kimse yok. varsa iki tane almak istiyoruz 🙂
Dün Bim mağzasına uğradım, ellerinde ve depolarında olmadığını söyledi. Toplama merkezine soracaklar bugün yada yarın dönüş yapacaklar.
Hiç aklımda yokken beni de masrafa sokacaksınız şimdi.🤢🤢😀😀🙂🙂Hakan bey benim aldığım fiyat 199TL. Ama geçtiğimiz günlerde 99TL'den alan olmuş. Aktüel'i takip edin tekrar gelecektir.
"Anı" herkes yaşar işte. Güzel olur bence...