Aliexpress

Saglik olsun o zaman,
Peki bunkar uyar mi sizce?
Fiyati (urunun tam uydugu bilemedigim icin ) yuksek oldugu icin daha siparis vermedim,
Desteginiz icin teskkur ederim,
Rastgelsin

47469 dosyayı görüntüle

Senın makınanın şeması bu lınkde gore bılırsın (link) buna gore 21 nolu parca makına yuzuk rulmanı onunda olcusu 5x9x3 bu olcuye gore makına yuzuk rulmanı satın alabılırsın ulkemızde japon malı rulman ve alman malı rulmanları (link) bula bılırsın turkıyede en kalıtelı rulmanları satan tek fırmadır he yok ben ılla orjınal rulmanından satın almak ıstıyorum dıyorsanda o zaman plat fırmasına urunun modelını ve parca nosunu soylersen kapına kadar rulman gelır bence platdan hıc almaya gerek yok zıra kargo vs derken bır haylı malıyet artar akar rulmana gıtmenede gerek yok fırmayı arayıp bu olculerı verırsen fırma adresıne kadar urunu sana gonderır. bu arada makınanı sımdı ıncelerken bırsey dıkkatımı cektı topuzda yanı 73 nolu parca rulman yerıne burc koymuslar onun olcusunu belırtmemısler elıne bır kumpas alarak yada akar rulmana gıderek o burc olculerınde rulman bulabılırsın bu sekılde rulman sayısıda artmıs olur . yıne ıncelerken bırsey daha gozume carptı 🙂 solucan dıslının arkasına yıne burc koymuslar burayada rulman ekleye bılırsın onunda parca nosu 93

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
S.a sizden ricam şu siteden güzel bir surf kamışı ve makinası için link atarmısnız?herkes ucuza alıor burda dünya para isteniyor 🙁

@shimano vural hocam ilginiz icin tesekkur ederim ,
Orjinaline gerek yok sonucta ne olursa olsun orjinali de zamanla sikinti cikariyor,
Ben en iyisi makinayi alip buraya gideyim dediginiz yerlere de rulman ekleteyim ben makinayi acarsam toplayamam kendimi biliyorum 🙂
Bi ariyim akar rulmani tekrar tesekkur ederim,
Saygilar

@shimano simdi aradim akarrulmani olculeri verdim alman paslanmaz olanin fiyati 20tl ye geliyormus bence gayet iyi bir fiyat cinle falan ugrasmama gerek yok,
Burc olan yerlere de ekletmek isyorum ama kurulumunu ben yapamam destek olur musunuz diye sordum ama cocuk yeni mezunmus mekatronik muh. De ustalar yardimci olabilir dediler,
Konum attirdim telime yarin ve ya carsamba makinayi da alip gidicem yanlarina

@shimano simdi aradim akarrulmani olculeri verdim alman paslanmaz olanin fiyati 20tl ye geliyormus bence gayet iyi bir fiyat cinle falan ugrasmama gerek yok,
Burc olan yerlere de ekletmek isyorum ama kurulumunu ben yapamam destek olur musunuz diye sordum ama cocuk yeni mezunmus mekatronik muh. De ustalar yardimci olabilir dediler,
Konum attirdim telime yarin ve ya carsamba makinayi da alip gidicem yanlarina

alman malı grw rulman cok kalıtelıdır rulman sektorunde dunyada kendını kanıtlamıs rulmandır cın malı rulman almaktansa alman malı rulman almak en mantıklısı dedıgım yerlere rulmanı sende cok rahatlıkla taka bılırsın bırısı zaten topuz o cok kolay degısımı dıgeri ısı makınanın arkadakı metal parcayı cıkardıgında burcu orda goruceksın o kadar zor bırsey degıl cok rahatlıkla yapa bılırsın..

semayı sımdı ınceledımde gordugum kadarı ıle arkadakı metal kapagı tek vıda tutuyor gozukuyor ok ıle ısaretledıgım yer o vıdayı cıkardıgında gerı kalan kısım tırnaklı kısım gecmelı sonrasında kapak cıkıyor akabınde 90-91 nolu vıdayı sok sonra 92 nolu parcayı sok akabınde 93 nolu burc karsımıza cıkıyor.zor degıl yanı bu ıslemı yapman en fazla 2 dakkanı almaz

Pn4ry8.jpg

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@shimano vural hocam ilginiz icin tesekkur ederim ,
Orjinaline gerek yok sonucta ne olursa olsun orjinali de zamanla sikinti cikariyor,
Ben en iyisi makinayi alip buraya gideyim dediginiz yerlere de rulman ekleteyim ben makinayi acarsam toplayamam kendimi biliyorum 🙂
Bi ariyim akar rulmani tekrar tesekkur ederim,
Saygilar

rıca ederım ne demek. bu arada bu gun kıller rapala aldım bır kac kalıbı hosuma gıttı aldım bakalım sonuc nasıl olucak.

rıca ederım ne demek. bu arada bu gun kıller rapala aldım bır kac kalıbı hosuma gıttı aldım bakalım sonuc nasıl olucak.
Fiyatina gore gayet basarili bir sahtedir,
Guzel renkleri de mevcuttur,
Gecen senelerde 2-3tl idi cok stok yapmistim simdi 5tl olmus galiba ama yine de su almiyor kalite olarak bluefish bir tik ustudur,
Rastgelsin

Arkadaşlar şu makine için yorumlarınızı alabilirmiyim ben 4.20 surf kamış ta kullanmak için düşünüyorum tr de genelde bu özellikler 400tl den aşağı düşmüyor galiba
Ücretsiz teslimat Balıkçılık makara 9000 tam metal tel fincan Büyük uzun Atış deniz tuzlu su daiwa ebu spinning reel carretilha pesca
(link)
(from AliExpress Android)

thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar şu makine için yorumlarınızı alabilirmiyim ben 4.20 surf kamış ta kullanmak için düşünüyorum tr de genelde bu özellikler 400tl den aşağı düşmüyor galiba
Ücretsiz teslimat Balıkçılık makara 9000 tam metal tel fincan Büyük uzun Atış deniz tuzlu su daiwa ebu spinning reel carretilha pesca
(link)
(from AliExpress Android)

thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı ilanda satılan 6000'lik makineyi satın aldım (şimdi ilanları ayırmışlar)
6000'lik makine istavrit ve yemli için uygun ancak kurşun arkası için zayıf kalır.
Bu makine gerek kafa çapı gerekse de tur sayısı bakımından çok uygun.
Tek bir konu var; kendisi 745 gram

Back