Saglik olsun o zaman,
Peki bunkar uyar mi sizce?
Fiyati (urunun tam uydugu bilemedigim icin ) yuksek oldugu icin daha siparis vermedim,
Desteginiz icin teskkur ederim,
Rastgelsin
47469 dosyayı görüntüle
Senın makınanın şeması bu lınkde gore bılırsın (link) buna gore 21 nolu parca makına yuzuk rulmanı onunda olcusu 5x9x3 bu olcuye gore makına yuzuk rulmanı satın alabılırsın ulkemızde japon malı rulman ve alman malı rulmanları (link) bula bılırsın turkıyede en kalıtelı rulmanları satan tek fırmadır he yok ben ılla orjınal rulmanından satın almak ıstıyorum dıyorsanda o zaman plat fırmasına urunun modelını ve parca nosunu soylersen kapına kadar rulman gelır bence platdan hıc almaya gerek yok zıra kargo vs derken bır haylı malıyet artar akar rulmana gıtmenede gerek yok fırmayı arayıp bu olculerı verırsen fırma adresıne kadar urunu sana gonderır. bu arada makınanı sımdı ıncelerken bırsey dıkkatımı cektı topuzda yanı 73 nolu parca rulman yerıne burc koymuslar onun olcusunu belırtmemısler elıne bır kumpas alarak yada akar rulmana gıderek o burc olculerınde rulman bulabılırsın bu sekılde rulman sayısıda artmıs olur . yıne ıncelerken bırsey daha gozume carptı 🙂 solucan dıslının arkasına yıne burc koymuslar burayada rulman ekleye bılırsın onunda parca nosu 93
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: