Aliexpress

daiwa misinanın testini yaparsan bir soylermısın bıze de

Usta ikiside cakma bunlarin 😀 aliexpreste seaking abd firmasi haric orjinal urun bulamazsin hee önemli olan kalitesi bende aldim bunlardan birincisi asiri gam yapiyor ve cok zayif merdiven alti oldugu icin herkes kafasina gore dolum yapiyor belki sizin aldigimiz iyi olabilir

Usta ikiside cakma bunlarin 😀 aliexpreste seaking abd firmasi haric orjinal urun bulamazsin hee önemli olan kalitesi bende aldim bunlardan birincisi asiri gam yapiyor ve cok zayif merdiven alti oldugu icin herkes kafasina gore dolum yapiyor belki sizin aldigimiz iyi olabilir
Aman yarabbi neler duyuyorum 🙂
Ozamn ilk once bi kopma testi yapıp sarayım makinaya bakalım iş görecekmi.

Aliexpressten bugün gelen 3 ürünüm...
o3N5oq.jpg

g8YgN2.jpg

v5N2L4.jpg

Hocam bu silikonlardan 2-3 farklı renkte lrf için sipariş verecektim ama beklemeye geçtim.
İncelem fırsatınız oldu mu? Kalitesi aksiyonu nasıl?

3 ve 3.5 numaralarını kullanıyorum. Biri 0,28 digeri 0,32. 0,28 olanı at çekte diğerini dipte kullanıyorum. 2 sinden de çok memnunun. 2 si ile de kilo üstü balık alınmıştır. Ürünlerin kalitesi satıcıdan satıcıya değişiyor olabilir. Sonuçta orjinal olduklarını sanmıyorum.

Hocam bu silikonlardan 2-3 farklı renkte lrf için sipariş verecektim ama beklemeye geçtim.
İncelem fırsatınız oldu mu? Kalitesi aksiyonu nasıl?
Kalite olarak benim çok hoşuma gitti. Henüz deneyemedim. Eğer iş yaparsa birde pembesini almayı düşünüyorum.

Adamlar tek iğneye bir şeyler takıp kütür kütür balık tutarken, biz de şu iş yapar mı ,bu iş yapar mı, çakmamı orijinal mi ? vs. uzayıp gidiyor.Almadığımız denemediğimiz malzeme kalmadı. Deniz ve göllerimizdeki balık cins ve sayı azlığının kamu oyu olarak önüne geçebilirsek ,yarınlara belki yiyecek bir şeyler bırakabiliriz . Bu gidişle çok zor gibi görünüyor ama çıkmayan candan umut kesilmez.
Bu arada ; güzelim doğaya içtiğin içecek şişesini (cam şişe) bir zahmet oraya bırakma, yere atıp kırma. Gün gelir kendi zararını kendin çekersin. Ya çöpe at yada çöpe (anladın sen onu 🙂 )
Bu konuda ÇEVRE KONUSUNDA herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum.

Son düzenleme:
Back