Merhabalar. Sadece aliexpress icin degil butun internetten alisverislerde en guvenlisi sanal kart kullanmak. Internet bankaciligi kullaniyorsaniz kendiniz sanal kartinizi olusturarak limit belirliyorsunuz. Alisveris yaptiniz odeme adimina gelince kura gore biraz daha fazla olacak bir limit belirlerseniz ve alisveris sonrasi limiti 1 kurusa cekerseniz hic guvenlik endisesi duymaniza da gerek kalmaz. Yalniz suna dikkat edin bazi bankalarin sanal kart uygulamalari problemli. Problem su limit belirlediniz urunu aldiniz limit 1 -2 tl kalmis sallamiyorsunuz ne olacak ki zaten 2 tl diye. Zamani geliyor kredi kartinizin borcunu oduyorsunuz birden sizin sanal kartin limiti sizin alisveris oncesi tanimladiginiz rakam oluyor. Maalesef boyle sacma sapan uygulamalar yapan bankalarimiz var. En guzeli alisveris sonrasi hemen sifirlamak. Ali expressten 60-70 farkli siparis verdim hepsi de geldi bazisi 2 hafta bazisi 3 ayda da olsa geldi. Para iadesi icin paypali duymadim aliexpress icin. Benim kredi kartima iade yaptilar paypal falan soran olmadi. Kolay gelsin. Hayirli alisverisler...
İsbankası k.kartı kullanıyorken 1,2,3,5,12 vs saatliğine limit tanımlıyordum sanal karta. Alışverişimi yapıyordum. Verdiğim saat sonunda otomatik sıfırlanıyordu. Şimdi Akbank kullanıyorum. O da dediğin gibiymiş. Her alışverişten sonra tekrar girip sıfırlamak gerekiyor.