Aliexpress

Misinaları test ettim. Tek kelime ile rezalet 🙂
Mavi olan 0.37mm kalınlığında vadededilen çekeri 9kg ama 6kg da koptu 🙂
Sarı misina 0.20mm kalınlığında vadedilen çekeri 7,5 kg ama 3kg da koptu 🙂

Bu ip misinada yeni geldi daha denemedim ama monoflomentlerden sonra çekiniyorum test etmeye 🙂 0,18mm 11kg çekeri varmışmış 😀
VaOOYB.jpg
Hüseyin ip misinanın markasını söyleyebilirsen yorum yapabilirim şahsen ben jof marka aldım 0.18mm 11kg olanından ve ceymar 40a sardım kuş gözü vs hiç bir problemle karşılaşmadım gayet güze çekeride denemedim ama 9-10 kg vardır.

Hüseyin ip misinanın markasını söyleyebilirsen yorum yapabilirim şahsen ben jof marka aldım 0.18mm 11kg olanından ve ceymar 40a sardım kuş gözü vs hiç bir problemle karşılaşmadım gayet güze çekeride denemedim ama 9-10 kg vardır.
Ben power diye almıştım ama alakasız bir marka geldi. İp misina bu
uploadfromtaptalk1460816460197.jpg

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben power diye almıştım ama alakasız bir marka geldi. İp misina bu
37482 dosyayı görüntüle

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım Hüseyin kardeş bende sandım 0.18 lik deyince jof marka aldın onda sıkıntı görmedim ben ama senin aldığın daha dandik bir marka olabilir değerleri sağlamıyorsa kullanmayacaksın hem kaçan balığına üzülürsün hem kullandığın ekipmanına 🙂

Ben kullanıyorum memnunun. Hatta ip kullanacağım diye bir ısrarınız yoksa monoflament misinayı tavsiye ederim. İp olan 4 sarım. 8 sarım olanı da var denemedim. Fiyatı biraz daha yüksek ancak daha iyi olabilir.

(link)

(link)

Vermi şolduğunuz bilgiler için teşekkür ederim

Anladım Hüseyin kardeş bende sandım 0.18 lik deyince jof marka aldın onda sıkıntı görmedim ben ama senin aldığın daha dandik bir marka olabilir değerleri sağlamıyorsa kullanmayacaksın hem kaçan balığına üzülürsün hem kullandığın ekipmanına 🙂

Eren acaba link var mı ? şu na al diyebileceğin.

Ferhat ben zamanında jof marka 500m 1.5# yani 0.18mm olanından aldım okuma ceymar 40 makinem var arkadaşımda da aynı makine var ikisinede altına dolgu misina sarıp 100er m ip misina sardık ve yaklaşık 7 saat falan at çek tatlı su turna avında kullandık herhangi bir problem yaşamadık 70cm civarıda bir turna kaçırdım oda baya üzdü beni ama kısmet neticede yani diyeceğim birkere bile olsun kuş gözü dolanma falan olmadı ben gayet memnunum,şimdide forumlarda okuduğum ve genel olarak kullananların memnun kaldığı goal aldım 1000m 0.20mm onu bekliyorum ancak geldiği zaman onuda kullanınca karşılaştırma yapabilirim.Mağazalar bunlar;
(link)
(link)

Eren teşekkür ederim bilgiler için tatlı suda kullanmış sın acaba denizde fark eder mi? Goal iyi diyorlar siz almışsınız geldiğinde yorum yaparsanız sağlam sa goal alacağım.

Eren teşekkür ederim bilgiler için tatlı suda kullanmış sın acaba denizde fark eder mi? Goal iyi diyorlar siz almışsınız geldiğinde yorum yaparsanız sağlam sa goal alacağım.
Ferhat sağlamlık yönünden test ederim ağırlık kaldırmayla falan ama kuş gözü vs. için kullanmam lazım tuzlu su için birşey diyemeyeceğim ama forumdaki arkadaşların samimiyetine güveniyorum açıkçası bende forumda çok kullanan olduğu için ve indirim varken goal alayım dursun dedim, yoksa daha 300m gibi jof marka ip misinam duruyor ve bu sezon içinde yeterliydi.

Aliexpress'in mobil uygulamasından oyun(çarkıfelek, kıyafeti denk getirme) oynayıp ta jeton miktarını artırabilen var mı? Hep zarar hep zarar 😡:acpsnr:

Back