makina kafası topuz atış eldiveniNe almıştın, yani ürünler nedir.
makina kafası topuz atış eldiveniNe almıştın, yani ürünler nedir.
Makine falan değil yani, o zaman Bayram üzeri olduğu için yoğunluktan dolayı aksamış olabilir.makina kafası topuz atış eldiveni
Makine falan değil yani, o zaman Bayram üzeri olduğu için yoğunluktan dolayı aksamış olabilir.
Fatura 100 doların üstünde miydi? Belki ondan da takılma olmuş olabilir.
Ürünü teslim almadan onay vermeyin. Sistem ürünü aldıktan sonra onay vermek üzerine çalışıyor. Hatta ben öyle bir durumda kıllanırdım açıkçası.Arkadaslar bu aliexpress den ilk defa alışveriş yaptım satıcı ikinci gün kargoladi ve şimdi mesaj cekmis ödemeyi yapmayı istiyor kargo takip edebiliyorum ürünler gelmeden onay vericekmiyiz yoksa bekleyecekmiyiz. Ödeme onayını verirseniz işlemler daha da hizlanacaktir gibi bi mesaj yazmış satıcı kibar bir dille ne yapmaliyim
Arkadaslar bu aliexpress den ilk defa alışveriş yaptım satıcı ikinci gün kargoladi ve şimdi mesaj cekmis ödemeyi yapmayı istiyor kargo takip edebiliyorum ürünler gelmeden onay vericekmiyiz yoksa bekleyecekmiyiz. Ödeme onayını verirseniz işlemler daha da hizlanacaktir gibi bi mesaj yazmış satıcı kibar bir dille ne yapmaliyim
Bence de bir yanlış anlaşılma olabilir. Bu çekik gözlü arkadaşların da ingilizcesi biraz kıt oluyor genelde.Kargonun size teslim süresinin ödeme onayı ile hiç alakası yok, çeviride hata olabilir mi? Zira satıcılar size bunu teklif etmemeli çünkü sistem teslim sonrası ödeme mantığı ile çalışıyor.
Adamı şikayet etseniz ciddi uyarı alır diye düşünüyorum.