Aliexpress

Makine falan değil yani, o zaman Bayram üzeri olduğu için yoğunluktan dolayı aksamış olabilir.
Fatura 100 doların üstünde miydi? Belki ondan da takılma olmuş olabilir.

yok fatura 50 dolara tekabul ediyor ortalama makina siparişide vermiştim onu gümrüğe sevk ettiler gümrükten bugün çıktı ama gerçi 3 gün sürdü gümrükten çıkması ama diğer kargo geleli 4 gün oldu pim de hiç hareket yok çok sipariş var ondan galiba yoğunluktan olabilir bu arada japon yadan sipariş vermiştim 🙂

Arkadaslar bu aliexpress den ilk defa alışveriş yaptım satıcı ikinci gün kargoladi ve şimdi mesaj cekmis ödemeyi yapmayı istiyor kargo takip edebiliyorum ürünler gelmeden onay vericekmiyiz yoksa bekleyecekmiyiz. Ödeme onayını verirseniz işlemler daha da hizlanacaktir gibi bi mesaj yazmış satıcı kibar bir dille ne yapmaliyim

Bekleyin yapmayin ödeme, ayrica dün kargom geldi postacı üzerinde isim yazmayan kargolari artik dagitmayacaklarini geri gondereceklerini söylemişler uygulamada nasıl yaparlar orasını muamma, saticilara kargolara isim yazmalarini tembihlemek lazım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ödeme satıcıya yapılmıyor velhasıl alıexpressın havuzunda bırıkıyor yanı odemeyı yapmak aslında aliexpresse parayı emanet etmek gıbı bır sey. ne kadarlık urun aldınız bılmıyorum .. ama odeme yapmanızda sakınca yok . kargonuz takıplı ıse enınde sonunda takıp ıslemı gerceklescektır. bırde kargo adresı olarak iş yeri vermenızde daha yarar var .

Arkadaslar bu aliexpress den ilk defa alışveriş yaptım satıcı ikinci gün kargoladi ve şimdi mesaj cekmis ödemeyi yapmayı istiyor kargo takip edebiliyorum ürünler gelmeden onay vericekmiyiz yoksa bekleyecekmiyiz. Ödeme onayını verirseniz işlemler daha da hizlanacaktir gibi bi mesaj yazmış satıcı kibar bir dille ne yapmaliyim
Ürünü teslim almadan onay vermeyin. Sistem ürünü aldıktan sonra onay vermek üzerine çalışıyor. Hatta ben öyle bir durumda kıllanırdım açıkçası.

Kargonun size teslim süresinin ödeme onayı ile hiç alakası yok, çeviride hata olabilir mi? Zira satıcılar size bunu teklif etmemeli çünkü sistem teslim sonrası ödeme mantığı ile çalışıyor.
Adamı şikayet etseniz ciddi uyarı alır diye düşünüyorum.

Kargonun size teslim süresinin ödeme onayı ile hiç alakası yok, çeviride hata olabilir mi? Zira satıcılar size bunu teklif etmemeli çünkü sistem teslim sonrası ödeme mantığı ile çalışıyor.
Adamı şikayet etseniz ciddi uyarı alır diye düşünüyorum.
Bence de bir yanlış anlaşılma olabilir. Bu çekik gözlü arkadaşların da ingilizcesi biraz kıt oluyor genelde.

Back