Videolu bir test yapsan süper olur olmadı çeker değerini bile denesen birde link varmı şimdilik Tri-poseidonları deneyeceğim 0.6 söyledim bir tane 1 lik sanki kalın gibi sağlam ama spine kalın44562 dosyayı görüntüle
İlk defa cinden aldığım bir ip bu kadar kaliteli mm değeri neredeyse aynı ve yumuşak yapısı var sağlamlığını test etmedim edince yazarım 274 metresi 30 tl
Hocam çinekop lüfer için Sea Knight ların sahteleri var mı alınabilecek. Kamışım 10-40 atarlı.Videolu bir test yapsan süper olur olmadı çeker değerini bile denesen birde link varmı şimdilik Tri-poseidonları deneyeceğim 0.6 söyledim bir tane 1 lik sanki kalın gibi sağlam ama spine kalın
İspendekler için buda ideal... İyi hoplatıyor ispendekleri 🙂 Özellikle renk ABende silikonlar için cam tüp aldım ses çıkarsın diye.Sesi fena değil bence faydası olacak (link)
(link) Buda ispendek oyunları içün.
O dükkanın fiyatları da maketleri de çok iyidir... Ben yaklaşık 10'un üstünde alışveriş yaptım...Şu dükkan da iyi duruyor ama bilemedim?
(link)
Videolu bir test yapsan süper olur olmadı çeker değerini bile denesen birde link varmı şimdilik Tri-poseidonları deneyeceğim 0.6 söyledim bir tane 1 lik sanki kalın gibi sağlam ama spine kalın
E burdan sapma sapan markalı sahtelere 20 TL veriyoruz Abdullah abi ben o zaman burdan vereyim fiyatı da daha uygun zaten bizim burdaki alt seviye markalara göre. Abi senden ricam tavsiye edebileceğin renkler ve kodlar var mıdır levrek ve lüfer için 4-5 tane alayım olmazsa. Kamış 10-40 atarlı.O dükkanın fiyatları da maketleri de çok iyidir... Ben yaklaşık 10'un üstünde alışveriş yaptım...