Aliexpress

Yaklaşık 75-80 e yakın alışveriş yaptım... En fazla alışverişim 45 dolar civarıydı... Hiç birinde sorun çıkmadı... Sadece temmuzda dip avı için ışıklı alarm ve bir kaç zil istemiştim... Zaten çok para değildi ve takipsizdi bir tek onlar gelmedi... Sanırım onlara da Türkiye'de biri el koydu diye tahmin ediyorum 🙂 Bu arada alışverişe başlarsanız uzun süre bağımlılık yapıyor 🙂 Ben yeni yeni bağımlılıktan kurtuldum sayılır yaklaşık 1 aydır spariş vermedim...

teşekkürler Abdullah bende ondan korkuyorum gereksiz bişeyler almaktan korkuyorum zaten...

teşekkürler Abdullah bende ondan korkuyorum gereksiz bişeyler almaktan korkuyorum zaten...
Gereksiz alışverişten korkuyorsan kesinlikle uzan dur derim... Hele bazı ürünler beklediğinden de güzel çıkınca onuda alayım bunu da alıyım oluyor... Şu an hiç yoksa 70-80 e yakın su görmemiş maket balığım var... Hepside su görmüş sahtelerin yedekleri yada farklı renkleri...

bearkıngın en cok modelının aksıyon goruntusu tuzlu suda pek kullanılmaz

bu su altı denemesı baska bır marka

baska bır test vıdeosu havuzda

ruslar bu konuda cok talepte

Son düzenleme:
enez valla aliexprese iyice kaptırmışsın ama bunları kullanacak mekanlar elden gidiyor başka şehirlere gidceğiz böyle olursa,mudanyada denizi göstermiyorlar birkaç yıldır sahil 2m lik sac larla kaplı Güzelyalı taşlıkları da eldengitti,allah sonumuzu hayır etsin,BŞbelediyesi tam oltacı düşmanı çıktı,artık malzeme almamaya çalışıyorum

enez valla aliexprese iyice kaptırmışsın ama bunları kullanacak mekanlar elden gidiyor başka şehirlere gidceğiz böyle olursa,mudanyada denizi göstermiyorlar birkaç yıldır sahil 2m lik sac larla kaplı Güzelyalı taşlıkları da eldengitti,allah sonumuzu hayır etsin,BŞbelediyesi tam oltacı düşmanı çıktı,artık malzeme almamaya çalışıyorum
o beledıyenın .. neyse buluruz baska yerler

Yeni oyuncaklarim geldi

ade243d88b996f131997a503a32d4b08.jpg
5f3343f16f5ab3876f475116a971875b.jpg

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back