Aliexpress

Kaşıklar için aldığım glow yapışkan band geldi

8f3eb58675a79fad14ae788eeb7e1653.jpg

eb35db54a41914b48e2ecb3aa4403c9a.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@shimano bu ürünün linki var mı hocam ?

hocam var verım de yanlız bır dıp not gecıyım bana gelmesı 2 aydan fazla sure aldı takıpsız ıstedım gelmesı dedıgım sureyı buldu ayrıca satıcıda bıraz vurdum duymaz 1 dolar fazla para verın takıp no sıparısı ıle urunu satın alın dıger turlu urun nerede ne alemde bılınmemesı cok kotu bı durum ..

Link : (link)

2423 kişi bu sahteyi almış... Yorumlara bakarsanız sahtenin oldukça iyi olduğunu görürsünüz... Bende mevcut... Biraz fazla sahtem olduğu için pek kullanma fırsatım olmadı... Kendi ile kıyaslandığında aynı kalitede olduğu söylenebilir... Bearkingin bazı sahtelerinde su alma problemi oluyor bu modelde var mı bilmiyorum... Oma o sorunu da iğne ve bağlantı halka diplerine silikon yada japon sürerek giderebiliyorsunuz..
Dediğim gibi yorumlar olumlu ama kendo ile aynı kalitede ise çok bir anlamı yok ozaman 1 ay beklemenin 🙂 Sadece çeşit olması açısından sipariş verilebilir ozaman ne dersiniz?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dediğim gibi yorumlar olumlu ama kendo ile aynı kalitede ise çok bir anlamı yok ozaman 1 ay beklemenin 🙂 Sadece çeşit olması açısından sipariş verilebilir ozaman ne dersiniz?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kısaca şunu söyleyebilirim... 20 gün beklersiniz ama geldiğinde paranızın boşa gitmediği farkedersiniz... 🙂 Zaten 8-9 TL sahtelerden 80 TL lik ürünlerin kalitesini beklemek yanlış olur... Bence alın memnun kalacaksınız...

Farklı satıcılardan verdiğimiz tek bir sipariş bize ayrı ayrı mı ulaşır, veya hepsi birlikte mi?

Farklı satıcılardan verdiğimiz tek bir sipariş bize ayrı ayrı mı ulaşır, veya hepsi birlikte mi?
ayrı ayrı burası sahibinden yada hepsi burada gibi bir site farklı satıcılar farklı kargolar.. farklı sehirlerde olabilir .. onceden verılen kargo bir kac gun sonra da gelebilir

Back