Aliexpress

Erimi daha iyi olsun derseniz üzerine 1,5 gram daha ekleyin bunu alın erimleri çok iyi (link)
Bu verdiğiniz linkte yine listemdeydi. Siparişi verdim bakalım umarım faydasını görürüm. Teşekkür ederim.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lurestar 7.5/13g Japonya Teknolojisi Minnow Balıkçılık Yem Lazer Içinde Balıkçılık Cazibesi 90/110mm VMC Kanca balıkçılık Wobblers
(link)
(from AliExpress Android) Güzel bir kristal minnow çakması daha

11.11 in tek olayı kuponlardı bu yıl onuda vermediler adam gibi.. aliexpress kupondan ziyade bolca mağaza kuponu verdiler..Yinede normal zaman indirimlerine ek 2 kuruş daha ucuz oluyor.bu yılki 11.11 hayal kırıklığı
Yinede şunlardan aldım (link)
(link)
(link)

(link)

(link)
Cemalettin abi benim bildiğim Aliexpressdeki power prolar çakma çıkıyor. Şu sıralar kastking mega 8leri çok övüyorlar onlardan deneseydiniz keşke hem 300 metresi 11 dolar.Çakma derken Alideki bütün ipler aslında güzel ama marka diye fazladan para almış oluyorlar

Cemalettin abi benim bildiğim Aliexpressdeki power prolar çakma çıkıyor. Şu sıralar kastking mega 8leri çok övüyorlar onlardan deneseydiniz keşke hem 300 metresi 11 dolar.Çakma derken Alideki bütün ipler aslında güzel ama marka diye fazladan para almış oluyorlar
evet bu ihtimal aklıma geldi, şansa deyip aldık bakalım.

QuickMemo+_2016-11-12-15-05-07.png
Merhaba,
aliexpress ten 11.11 mevzusuna dun bayagi siparis verdim sizden ricam resimde gorunen rulmanlardan aldim bilgisi olan varsa shimano biomaster sw8000pg makinama uyar mi?
Arastirdim shimano sitesine de baktim ama net (mm) cinsinden oldumleri bulamadim,
Dun makinadan soktum normal cetvel ile olcum yaptim goz karari bunlardan siparis verdim (fiyati da uygun oldugu icin) ,
Umarim uyar yuzuk rulman sikintisi bas belasi ne kadar ince yagdan sıksak ta zamanla oluyor problem,
Saygilar

47394 dosyayı görüntüle
Merhaba,
aliexpress ten 11.11 mevzusuna dun bayagi siparis verdim sizden ricam resimde gorunen rulmanlardan aldim bilgisi olan varsa shimano biomaster sw8000pg makinama uyar mi?
Arastirdim shimano sitesine de baktim ama net (mm) cinsinden oldumleri bulamadim,
Dun makinadan soktum normal cetvel ile olcum yaptim goz karari bunlardan siparis verdim (fiyati da uygun oldugu icin) ,
Umarim uyar yuzuk rulman sikintisi bas belasi ne kadar ince yagdan sıksak ta zamanla oluyor problem,
Saygilar
Malesef aynı makine var bende uymaz bu

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef aynı makine var bende uymaz bu

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saglik olsun o zaman,
Peki bunkar uyar mi sizce?
Fiyati (urunun tam uydugu bilemedigim icin ) yuksek oldugu icin daha siparis vermedim,
Desteginiz icin teskkur ederim,
Rastgelsin

QuickMemo+_2016-11-14-10-23-32.png

Back