Aliexpress

Arkadaslar aliexpres ten lrf icin iğne almak istiyorum. Fakat mabura gibi silikonlar icon kan numara almalıyım kistirma kurşunla kullanacam. Berkley gulp gibi sahteleri kullanmak için.
Bence sadece iğneyi burdan alın beklemeyin o kadar 8-10 numara iğne alabilirsiniz

Bence sadece iğneyi burdan alın beklemeyin o kadar 8-10 numara iğne alabilirsiniz
Bende beklemek istemiyorum da lrf jig head yapmak için burda iğneler çok pahalı o yüzden aliexpres den almak istiyorum mesela alta ki iğne lerden.
Kaç numara almalıyım?

Dosyalar

• Screenshot_2017-01-20-00-20-39.png
    Screenshot_2017-01-20-00-20-39.png
    162.1 KB · Okunma: 60
  • Screenshot_2017-01-20-00-20-31.png
    Screenshot_2017-01-20-00-20-31.png
    132 KB · Okunma: 58
Bende beklemek istemiyorum da lrf jig head yapmak için burda iğneler çok pahalı o yüzden aliexpres den almak istiyorum mesela alta ki iğne lerden.
Kaç numara almalıyım?
cetvel ile ölçülerini gösterenlerden satın al, ölçüler bizdekinden farklı olabiliyor. 12 numara iğne aldım bizdeki 5 numara iğne büyüklüğünde geldi.

(link)
ben bu markanın aldım 11.11 zamanında 1-2 güne elimde olacak dispute açacaktım son anda kurtuldu 😀 kaliteli gibi duruyor geldiğinde resim eklerim.

Eren bey merhaba tesekkur ederim bilgi için de ben ilk kez lrf de silikon kullanaçam o yüzden normalde de hangi numara kullanmam gerekiyor bilmiyorum. Siz olsanız gösterdiğim iğnelerin kaç numarasini alırdım?

jighead imal etmek istiyorsanız bunlarda kurşunlar pahallı markalara para vermeye hiç gerek yok 🙂
(link)

(link)
bu linktede çelik tel var tatlı suda lrf için iş görür ince ipiniz misinanız kesilmemiş olur

Back