Aliexpress

Ben birde kursun masrafı çıkmasın böyle yaptıktan sonra burdan alırım fakat eklediğim resimdeki gibi iğneler de direk kistirma kurşunu kistirma mi tamam maliyet az. Hem kulanım tek iğneyi bağlı olur aksiyon bozmaz. Sizin gösterdiğiniz de kurşun ayrı iğne ayrı gibi anladigim kadariyla. ( yanlış da anlamış olabilirim.)
Ben bu tarz istiyorum.
(link)

Dosyalar

• Screenshot_2017-01-20-00-20-39.png
    Screenshot_2017-01-20-00-20-39.png
    162.1 KB · Okunma: 49
  • Screenshot_2017-01-20-00-20-31.png
    Screenshot_2017-01-20-00-20-31.png
    132 KB · Okunma: 46
O iğnelerle kıstırmada yaparsın neyse sen bilirsn

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

e5803e3c8a5e0aa433835c6a4e7043de.jpg
resimdeki balık linkdeki iğneye kıstırmq kurşun takılarak geçen yaz tutuldu

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)
ben bu markanın aldım 11.11 zamanında 1-2 güne elimde olacak dispute açacaktım son anda kurtuldu 😀 kaliteli gibi duruyor geldiğinde resim eklerim.

Beş para etmez hemen paslanıyor bundan bende almıştım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her 2 iğneden de aldım gayet kullanışlılar. Üsttekine 10 gr zeytin kurşunu karnından kıl testereyle yarıp kıstırma yapıyorum mengenede. Daiwanın football head dediği jigheadlerle aynı oluyor su dibinde dik duruyor. Daha küçüklerini de lrfde kıstırma kurşunla kullanıyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her 2 iğneden de aldım gayet kullanışlılar. Üsttekine 10 gr zeytin kurşunu karnından kıl testereyle yarıp kıstırma yapıyorum mengenede. Daiwanın football head dediği jigheadlerle aynı oluyor su dibinde dik duruyor. Daha küçüklerini de lrfde kıstırma kurşunla kullanıyorum.

Kaç numara kullandiniz acaba

Üstteki L biçimliden #1 normal 1 ve lrf için 4 numara aldım. Sahte karides için de S şekilli olandan 0 nunara aldım ama kullanmadım hiç. Ama hepsini elimdeki sahtelerin boylarına göre aldım. Orada yazan ölçülerden...

Back