2.5 ay sonrasında nihayet beklediğim örgü misina geldi.
![]()
![]()
![]()
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 60 gün dolduğunda takipli ise durumuna bakıyorum ülkeye giriş yapmışsa bekliyorum yapmamışsa direk dispute açıyorum uğraşmaya değmez.Valla 11 Kasım Alışverişlerimden biri benimde bu pazartesi ulaştı. O günde gelmese ücret iadesi talebinde bulunacaktır. Ebayda bu kadar uzun sürmüyordu. Maksimum 30 günde geliyordu hemen hepsi.
Yokmu bu konuda fikri olan?Arkadaslar sarikanat lufer karagoz aliyoruz meradan sardalya ile kayikla avlaniyorum. Acaba bu sahtelerle kayiktan jig tarzi veya kaşık gibi dibe indirip yakalayacagim bir urun bilginiz var mi? 3 kilo yem sardalya alip gidiyoruz daha ekonomik seyler ariyorum.
Sahtelere aksiyon yaptırıp balığın ilgisini çekebilirseniz her türlü alırsınız.Yokmu bu konuda fikri olan?
Derinlik 30mSahtelere aksiyon yaptırıp balığın ilgisini çekebilirseniz her türlü alırsınız.
Derinlik 30m
Evet jig sahtelerini biliyorumda bahsettigim baliklar icin degilde daha cok büyük baliklar icin kullaniliyor. O yuzden belki deneyen ve verim alinan bir sahte veya yontem varsa onu merak edip sormustum.O zaman jigging ve light jigging konularını araştırın. Ülkemizde ne durumda bilmiyorum ama yurtdışında uygun yeri buldunmu adamlar dünya balık çekiyorlar.