Aliexpress

bugün teslimat günü heralde son jig de geldi sonunda. aldıklarım şuana kadar
adrvNd.jpg

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

fotoğrafta tam ortadaki(en son link) en çok hoşuma giden. hologramı kalıbın içinde boya aşınması sorunu çıkarmayacak gibi duruyor+3 boyut kazandırıyor. pul desenleri de plastiğe iç taraftan işlenmiş yani plastiğin dışı tamamen pürüzsüz solungaç kabartıları hariç.

Valla 11 Kasım Alışverişlerimden biri benimde bu pazartesi ulaştı. O günde gelmese ücret iadesi talebinde bulunacaktır. Ebayda bu kadar uzun sürmüyordu. Maksimum 30 günde geliyordu hemen hepsi.

Valla 11 Kasım Alışverişlerimden biri benimde bu pazartesi ulaştı. O günde gelmese ücret iadesi talebinde bulunacaktır. Ebayda bu kadar uzun sürmüyordu. Maksimum 30 günde geliyordu hemen hepsi.
Ben 60 gün dolduğunda takipli ise durumuna bakıyorum ülkeye giriş yapmışsa bekliyorum yapmamışsa direk dispute açıyorum uğraşmaya değmez.

Arkadaslar sarikanat lufer karagoz aliyoruz meradan sardalya ile kayikla avlaniyorum. Acaba bu sahtelerle kayiktan jig tarzi veya kaşık gibi dibe indirip yakalayacagim bir urun bilginiz var mi? 3 kilo yem sardalya alip gidiyoruz daha ekonomik seyler ariyorum.
Yokmu bu konuda fikri olan?

O zaman jigging ve light jigging konularını araştırın. Ülkemizde ne durumda bilmiyorum ama yurtdışında uygun yeri buldunmu adamlar dünya balık çekiyorlar.
Evet jig sahtelerini biliyorumda bahsettigim baliklar icin degilde daha cok büyük baliklar icin kullaniliyor. O yuzden belki deneyen ve verim alinan bir sahte veya yontem varsa onu merak edip sormustum.
Benim hedef baligim karagoz,sarikanat,levrek,cupra

Back