Hocam bilgi için teşekkürler. Okuyunca keşke 2-3 tane birden alsaydım dedim.Üstteki popüler in erim mesafesi çok iyi, kurşun gibi gidiyor.
En azından bir sonraki sipariş listesine ilk sıradan girdi şimdiden.
Hocam bilgi için teşekkürler. Okuyunca keşke 2-3 tane birden alsaydım dedim.Üstteki popüler in erim mesafesi çok iyi, kurşun gibi gidiyor.
Su tarzda bi canta bakiyorum alip kullanan varmi acaba?bi kac urun daha alicam dusuk fiyatli kargoda sikinti yasarmiyim
Hocam 30 euro vergi sınırı getirildi. Eğer ki 30 euroyu aşarsanız yine ürünleriniz gelir ama bu sefer ekstra vergiye tabi tutulursunuz. Onun haricinde av silahı, bıçak, hap, takviye besin gibi bazı yasaklı ürünler dışında istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz.Aliexpressten ilk defa birşeyler almak istiyorum. En az ve en fazla sipariş tutari ne kadar? Mesela sadece 2 dolarlik rapala siparis verebiliyormuyuz. Ayrica farkli farkli urunler alinca hepsi birliktemi geliyor yoksa bagimsizmi?
Hadi ya onceden 100 du sanirim farkli saticilardan 5-10 dolar arasi urunler aldim 30 u gecmeyecek sekilde ucretsiz gonderi olanlardan alirsam sikinti olmaz sanirim.aylik 30 euro degilmi bu limit