Aliexpress

Üstteki popüler in erim mesafesi çok iyi, kurşun gibi gidiyor.
Hocam bilgi için teşekkürler. Okuyunca keşke 2-3 tane birden alsaydım dedim.
En azından bir sonraki sipariş listesine ilk sıradan girdi şimdiden.

Su tarzda bi canta bakiyorum alip kullanan varmi acaba?bi kac urun daha alicam dusuk fiyatli kargoda sikinti yasarmiyim

Dosyalar

• IMG_2813.PNG
    IMG_2813.PNG
    182.5 KB · Okunma: 92
  • IMG_2812.PNG
    IMG_2812.PNG
    187.3 KB · Okunma: 92
Su tarzda bi canta bakiyorum alip kullanan varmi acaba?bi kac urun daha alicam dusuk fiyatli kargoda sikinti yasarmiyim

Linkteki ürün olabilir bende en kısa zamanda sipariş vericem. 10 dolar civarında olan başka modelleri de var

Ilure su geçirmez tuval balıkçılık çanta çok amaçlı açık çanta reel lure çanta pesca balıkçılık çanta yeşil/orange/siyah
(link)
(from AliExpress Android)

Aliexpressten ilk defa birşeyler almak istiyorum. En az ve en fazla sipariş tutari ne kadar? Mesela sadece 2 dolarlik rapala siparis verebiliyormuyuz. Ayrica farkli farkli urunler alinca hepsi birliktemi geliyor yoksa bagimsizmi?
Hocam 30 euro vergi sınırı getirildi. Eğer ki 30 euroyu aşarsanız yine ürünleriniz gelir ama bu sefer ekstra vergiye tabi tutulursunuz. Onun haricinde av silahı, bıçak, hap, takviye besin gibi bazı yasaklı ürünler dışında istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz.

Hadi ya onceden 100 du sanirim farkli saticilardan 5-10 dolar arasi urunler aldim 30 u gecmeyecek sekilde ucretsiz gonderi olanlardan alirsam sikinti olmaz sanirim.aylik 30 euro degilmi bu limit

Hadi ya onceden 100 du sanirim farkli saticilardan 5-10 dolar arasi urunler aldim 30 u gecmeyecek sekilde ucretsiz gonderi olanlardan alirsam sikinti olmaz sanirim.aylik 30 euro degilmi bu limit

Yok hocam önceden 72 euro idi. Sonra ilk önce yükselecek dendi sevindik fakat bu ülkede vatandaşın hayrına birşey yapılmayacağı için vergisiz alışveriş 30 euroya düştü.
Öyle aylık bi kota söz konusu değil ayrıca. Ürünler gümrüğe girdiğinde sizin adınıza olan ürünler 30 euro üstündeyse vergiye tabi tutulur. Birer hafta arayla verilen şiparişlerde takılmadan gelende oluyor, tam tersi çok farklı zaman dilimlerinde şipariş edilip aynı anda gümrüğe girdiği için takılanda. O biraz şans meselesi yani.
Ayrıca ücretsiz mevcutsa tercih edilebilir ama ücretli kargo varsa Turkey post u tercih edin yada satıcıdan talep edin. Ürünleriniz daha hızlı gelir.

Son düzenleme:
Sayet saticiya 30$ dolar altı yazmasini talep ederseniz onlarda biliyor bence bu durumu ben geçenlerde paylaştım 105$ makinam sorunsuz şekilde 20 günde geldi hiçbir sorun yaşamazsınız

Suan siparisler 30 usd yi gecmiyor zaten 2 ay sonra bidaha siparis verdim diyelim isimiz sansa kaldi yani

30$ geçtiğinizde gümrüğe takılıp takılmaması birazda şans işi ufak paketler sınırı geçse de PTT pek dikkate almıyor takilsa bile toplam tutarın %20'si gümrük vergisi olarak hesaplanıp PTT memuruna kapıda kargoyu alırken kaç TL ise veriyorsunuz ama eğer özel kargo şirketleri ile geliyorsa ve gümrük sınırını aştığı anız kesin takılır ve yüklü miktarda para ödeyip astarı yüzünden pahalıya gelir.

Back