Aliexpress

a-yahu benım aliden urunlerım hala gelmedı 5 gun sonra sure dolacak dıspute acsammı sımdıden ne dersınız yada beklıyeyımmı bır kaç gun daha..
ben son gün dispute açıyorum. iade den sonra gelen olursa satıcıyla görüşüp yeniden ödeme yapıyorum.

Hem jiglerden aldım hemde minipoplerlardan
Jigler güzel zaten jiglerde bence çok fazla markanın onemi yok silikon yada rapala gibi değil sadece kancaları çok dandik ve büyük çok çabuk paslanıyorlar bence alırsanız direk daha küçük kancayla değiştirin
Minipopperlardan da memnunum aksiyonları gayet güzel su alma olmadı kancaları belki çabuk paslanır ama en azından boyutları daha makul
O zaman önerilerine açığım abi. Multi color olanlar var zebra glow çakmaları var. Popperler de öyle. Pembesi redhead ı vs. Önerin var mı?

Popperlarin iğne boyutları güzel zaten değiştirmedim çok deneme şansım olmadı daha siftahlari yok ama aksiyonları fena değil su alma olmadı
Jigler i daha fazla deneme şansım oldu onların skorları var hemde kanca değiştirmeden ama dediğim gibi kancaları çok büyük be kalitesiz ben daha küçükleriyle değiştirdim
Bencede tam üst değerde zorlama kamisi daha hafifleri vardır belki 5 gr civarlarında

Jigler ve popperlar igne degisiminden sonra is yapti mi acaba? 7 gr jigleri, bendeki 0.5-7 gr atarli kamista kullanmak dogru olmaz diye dusunuyorum. 🙁
hemen dün 7 gr jig ile yaşadıklarımı aktarayım dedim.
aynı jigler bana iğnesiz geldi, owner iğne kullanmıştım. 1 saatte 6 tane iri istavrit alabildim.
Ancak söylediğiniz gibi, bende 1-7 atarlı kamış kullanıyıorum ve 7 gr jiglere aksiyon vermek hiç de keyifli olmuyor...
ama sonuca bakarsak iş yaptı...

hemen dün 7 gr jig ile yaşadıklarımı aktarayım dedim.
aynı jigler bana iğnesiz geldi, owner iğne kullanmıştım. 1 saatte 6 tane iri istavrit alabildim.
Ancak söylediğiniz gibi, bende 1-7 atarlı kamış kullanıyıorum ve 7 gr jiglere aksiyon vermek hiç de keyifli olmuyor...
ama sonuca bakarsak iş yaptı...

Is yapar. Het turlu calusir uygun merada.

Ancak 7 gr lik jige bir de igne agirligi ilave edin 0.5 gr. Oldu 7.5 gr. Bu sekilde ust atara ne kadar yakin agirlikta jig sahte vs. kullanirsaniz, kamisin omrunu o kadar kisaltirsiniz. Kamisi yorarsiniz.

Alibabada bakiyorum 5 gr jig neredeyse yok. Hepsi 7 gr. En uygunu yine 5 gr kendo baby jig.

Arkadaşlar selamlar paylaşan arkadaşlar oldumu bilmiyorum ama ilginizi çekeceğini düşünüyorum. aliexpress te bearking mağazasının bir kampanyası var aşağıda yer alan 2 ürünün satış fiyatları 0.01$ her müşteri sadece 1 er adet alabiliyor. İlgilenenler sipariş geçebilir.

(link)
(link)

Back