Aliexpress

2 sipariş verdim ikisinde de parça eksikti, birisinde dispute açtım para iadesi için satıcı anlaşmadı aliexpress paramı iade işlemini tamamladı.hesabıma geçmesini bekliyorum.
diğerinde eksik jigi göndermesini istedim tamam dedi .eksikler 11.11 de aldıklarımda, bunun dışında bir yıldır alışveriş yapıyorum eksik parçam olmamıştı.

Merhaba Arkadaşlar, AliExpress dışında (link)
Bu ürünede bakmanızı tavsiye ederim. Ben de yaklaşık 3 yıldır bu tip sitelerden alışveriş yapmaktayım. En son size ürünün linkini attığım siteden vazgeçemiyorum. Sebebi de ürün arızalı bile gelse para iadesinin tamamını yapıp ürünüde geri istemiyorlar. Bilginize.0059C2F6-04E6-4A3A-9482-7ED6FE858BC3.jpeg

10 tanesi 39tl ye geldi,kurşun arkasında iş yapacağını düşünüyorum içine su almazsa tabi.
3683E85F-7D35-4104-8EB8-D945697A99FA.jpeg

(link) gene bir kurşun arkası hızmetı .. gercı ben anlamam gorunce olur mu dıye atıyorum buraya

(link) ve kurşun arkası için kacırılmıcak fırsatlardan bırısı daha 🙂

Çok fazla pahalı gibi geldi bana. Almadan önce bir düşünün derim.
Güzel kalıplarda sahteler ancak dolardan ötürü pahalı. Birinin tanesi 10tl ye geliyo, river kalıbında bir sahte. Ulkemizde ayni sahte 14tl civarinda yanlış bilmiyorsam. Ve kendini kanitlamis. Çin den gelen nasıl olur nedir belli değil. O yüzden bu paralar verilmez maalesef

(link) gene bir kurşun arkası hızmetı .. gercı ben anlamam gorunce olur mu dıye atıyorum buraya

(link) ve kurşun arkası için kacırılmıcak fırsatlardan bırısı daha 🙂
Bunlara bi kadar para verene kadar Turkiyede kendıni kanitlamis urunlere yonelmek daha mantikli bence.
Bi cok kaliteli gelmediler bana

Back