Lazarus
Daimi Üye
- Tepki
- 1,368
- Ödül
- 113
pazartesi veya salı gunu benımde elımde olacaklar gayet guzel gorunuyorlar
pazartesi veya salı gunu benımde elımde olacaklar gayet guzel gorunuyorlar
Acaba bu sahtelerin ortalama maliyetleri ne kadardır ? Baksanıza adam 4 kuruşa dahi koyabiliyorsa demek ki 😵😵
Bu maketin orjinalı ( 9 - 12 ) cm olanı güzel çalışıyor ali de bulamadım malesef
Aynen abi çalışıyor terrif bunlar 7 cm, 9 ve 12 side olsa alacaktım ben normalde aliden sahte almıyorum ama terrif çakması olunca denemeye değer belki dedim 🙂Bu maketin orjinalı ( 9 - 12 ) cm olanı güzel çalışıyor ali de bulamadım malesef
Ayni ürünleri kullaniyorum fena değiller fiyatına göre iyiler hatta yalnız kancalar çok dandik hemen paslanıyorlarAliexpressten toplamda 300 tl lik sipariş verdim parça parça. İlk defa sipariş verdim ama tam verdim 🙂 İlk kargom dün geldi. 10 günde elime ulaştı. Sizce çinekopta iş yapar mı arkadaşlar? Yada sizce hangi balıkta iş yapar? Toplam uzunluğu 7 cm ve ağırlığı 7 gr. Lrf için aldım.
70216 dosyayı görüntüle
Ürün bu : (link)
Aliexpressten toplamda 300 tl lik sipariş verdim parça parça. İlk defa sipariş verdim ama tam verdim 🙂 İlk kargom dün geldi. 10 günde elime ulaştı. Sizce çinekopta iş yapar mı arkadaşlar? Yada sizce hangi balıkta iş yapar? Toplam uzunluğu 7 cm ve ağırlığı 7 gr. Lrf için aldım.
70216 dosyayı görüntüle
hayırlı olsun. ben de sipariş verdim ayrı ayeı satıcılardan 2 hafta oldu ses seda yok. hala gönderi sevk edilmeye hazır yazan ürünler var. sanırım şubatı bulacak gelmesiAliexpressten toplamda 300 tl lik sipariş verdim parça parça. İlk defa sipariş verdim ama tam verdim 🙂 İlk kargom dün geldi. 10 günde elime ulaştı. Sizce çinekopta iş yapar mı arkadaşlar? Yada sizce hangi balıkta iş yapar? Toplam uzunluğu 7 cm ve ağırlığı 7 gr. Lrf için aldım.
70216 dosyayı görüntüle
Valla hocam ne yalan soyliyim bende 10 gunde gelmesine sasirdim. Gelecek bir suru silikon rapala ivir zivir urunum var hepsi yola cikti. Geldikce paylasim yaparim. Umarim hepsi erkenden gelirde ava tam takim hazir olurum 🙂hayırlı olsun. ben de sipariş verdim ayrı ayeı satıcılardan 2 hafta oldu ses seda yok. hala gönderi sevk edilmeye hazır yazan ürünler var. sanırım şubatı bulacak gelmesi
inşallah rasgele hocamValla hocam ne yalan soyliyim bende 10 gunde gelmesine sasirdim. Gelecek bir suru silikon rapala ivir zivir urunum var hepsi yola cikti. Geldikce paylasim yaparim. Umarim hepsi erkenden gelirde ava tam takim hazir olurum 🙂