Aliexpress

Arkadaşlar balıkçılıkla alakası yok ama belki ilginizi çeker çocuğunuza yeğeninize falan alırsınız 🙂 ben benim oğlanlara aldım çok sevindiler 🙂 ürünler bugün elimize geçtiler ellerinizden öperler ikiz oğullarım var üç ay sonra üç yaşlarına girecekler 🙂 (link)87095 dosyayı görüntüle 87096 dosyayı görüntüle 87097 dosyayı görüntüle
maşallah allah sağlıklı büyütsün.

sizinkiler büyümüş ama genel olarak konuşuyorum eğer çocuklar ağız alışkanlıkları hala devam ediyorsa yani ağızlarına sokuyorlarsa aliexpresten oyuncak almayın derim

kimyasal ve kanserojen olma ihtimali yüksek

maşallah allah sağlıklı büyütsün.

sizinkiler büyümüş ama genel olarak konuşuyorum eğer çocuklar ağız alışkanlıkları hala devam ediyorsa yani ağızlarına sokuyorlarsa aliexpresten oyuncak almayın derim

kimyasal ve kanserojen olma ihtimali yüksek
Büyüdüler artık öyle alışkanlıkları kalmadı 🙂

@Lazarus Selam ben bunlardan (bu firmadan) kırmızı simli 60 mm.olanı aldım.Elastikiyeti güzel fakat çok ince gibi geldi bana (4 mm.) baş kısmı iğne girecek en kalın yer.Buna kaç no iğne yada jighead kullanılabilir.Siz nasıl kullanıyorsunuz.?Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

@Lazarus Selam ben bunlardan (bu firmadan) kırmızı simli 60 mm.olanı aldım.Elastikiyeti güzel fakat çok ince gibi geldi bana (4 mm.) baş kısmı iğne girecek en kalın yer.Buna kaç no iğne yada jighead kullanılabilir.Siz nasıl kullanıyorsunuz.?Cevap için şimdiden teşekkür ederim.
TRY 21.06 50%OFF | BALıK KRAL 50 adet/grup 10 #-20 # Balıkçılık Mustad 2320 Norveç Dikenli Kanca Balıkçılık Kanca Jig Balıkçılık mücadele
(link)
Bu tarz kancalar guzel

Şu silikonlar hoşuma gitti turnada her türlü iş yapar levrekte de yapabilir diye düşünüyorum.Sipariş verdim tabiki. İndirim bitmeden 5 6 liraya gayet iyi bence.

TRY 5.23 40% İndirim | 1 adet 11 cm 22g Glow Yumuşak Cazibesi Wobblers Yapay Yem Silikon Balıkçılık Cazibesi Deniz Bas Sazan olta kurşunu Kaşık jig Lures Mücadele
(link)

Dosyalar

• 86EC9B56-7938-4710-B323-9CE2F3B259B5.png
    86EC9B56-7938-4710-B323-9CE2F3B259B5.png
    115 KB · Okunma: 33
@İsmail Özz savagear real sandeel lerın 4 lü paketlerı (jig head hariç ) 24 lira ortalama aynı fiyata gelıyor aslında jig head olmadan .. hatta mutlu balıkcılıkta adetı 4.7 falan olması lazım .. mantıkken gene daha ucuz ama kalıte olarak yakınlarda varsa ıyı bır balık market bır ugrayıp bakmanızı tavsıye ederım

Back