Aliexpress

Dostum tek elle basketbol topunu tutabilen biri olarak söyleyim o foto seni yanıltır 🙂 Şerit metre ile ölçtüm penseyi 12 cm geliyor. Daha uzun burunluları 50 60 tl aliexp de bildiğim kadarı ile. Ben bunu 12.00 tl ye aldım şubat ayı başında. Ocak ayında kardeşim 5.00 tl ye almıştı. 2 gündür yıldönümü falan bişeylerin indirimi var bütün ürünlerde; alacak isen isabetli bir dönem.

Şubat başında verdiğim sipariş bugün geldi. Aliexp üzerinden takip edebildiğim bir paketti. Para isteyen olmadı. Yeni yasanın yürürlük tarihinden önceki siparişlerde 5.20 tl alınmıyor olabilir.
90324 dosyayı görüntüle

5.2 Tl gümrük sunum ücreti. Henüz ek bir vergi gelmedi. Şüpheli veya büyük paketlere baktıklarında inceleme ücreti olarak çıkıyor 5.2 Tl. Şuan uygulanan ek bir vergi yok.

(link)
Bu sahteyi alıp kullanan oldu mu ? Ağırlığının yüksek olması, su üstü olması fakat popper gibi olmaması ilgimi çekti. Aliexpress için biraz fiyatı fazla ama bilemedim hoşuma gitti.

Boğazda kurşun arkası, kullanılabilir mi acaba.
Ne dersiniz....

(link)
sSl1ba.jpg

1mOnoT.jpg

(link)
z1qObl.jpg

F6H4fe.jpg

(link)
7.5 cm 6g
95HhGh.jpg

(link)
86mm 5g
fgQ56q.jpg

Son düzenleme:
1. Sahte gagası uzun tombul, erimi ve yüzdürmesi güç ister. 2 ve 3. Yü bilmiyorum ama 1-2 gereksiz pahalı.
Denenmiş iş yapan ürünler var uygun fiyatlı onları kullanıyorum ben Haşmet
US $0.66 | Bearking economical Fishing Lure 1PC without hooks Artificial Bait Wobbler Minnow Fishing Lure
(link)
US $1.59 | 1Pcs 8.2cm/7.5g Artificial Fishing Lures Crank Bait Crankbait Tackle Swim bait Pesca wobblers fishing Lure With 3D Eyes
(link)
US $2.74 45%OFF | 5pcs Carp Fishing Lures Hard Baits Minnow Lure 8CM 5G 6# Hooks Tackle Fake Bait Sea Wobblers Peche For Pike Trolling Fish Lot
(link)
2 ve 3 su alabilir tırnak parlacı sürebilirsin, bazılarının gagası biraz uzun törpülersin
Hepsini denedim balık alıyor

1. Sahte gagası uzun tombul, erimi ve yüzdürmesi güç ister. 2 ve 3. Yü bilmiyorum ama 1-2 gereksiz pahalı.
Denenmiş iş yapan ürünler var uygun fiyatlı onları kullanıyorum ben Haşmet
US $0.66 | Bearking economical Fishing Lure 1PC without hooks Artificial Bait Wobbler Minnow Fishing Lure
(link)
US $1.59 | 1Pcs 8.2cm/7.5g Artificial Fishing Lures Crank Bait Crankbait Tackle Swim bait Pesca wobblers fishing Lure With 3D Eyes
(link)
US $2.74 45%OFF | 5pcs Carp Fishing Lures Hard Baits Minnow Lure 8CM 5G 6# Hooks Tackle Fake Bait Sea Wobblers Peche For Pike Trolling Fish Lot
(link)
2 ve 3 su alabilir tırnak parlacı sürebilirsin, bazılarının gagası biraz uzun törpülersin
Hepsini denedim balık alıyor
Teşekkür ediyorum...

Selamın aleyküm bu ne anlama geliyor ve nasıl kullanılır rica etsem yardımcı olurmusunuz

Dosyalar

• Screenshot_20190328-122742_AliExpress.jpg
    Screenshot_20190328-122742_AliExpress.jpg
    41.3 KB · Okunma: 60
Yurtdışı alışveriş yapacak arkadaşlara önerim, seçimler öncesi yapacağınız alışverişlerinizi tamamlayın.Bihassa seçimlerden sonra kurda oluşabilecek yüksek değerlenmeler olabilir.Dövizin tekrar baskılanması ise ağustos ayını bulabilir.Bilginize.

Eyvallah çok sağ olsınız, bir de topuzu tuhaf gibi.....topuzu normal olanlardan alsam ,makine çok benzer lakin markalar farklı kafamı karıştırdı ?

Şu makine sizinkiyle aynısı mı ?
(link)
Bu aşağıdaki makineden aldım ben. Güzel makine sorunsuz kullanıyorum fakat 6000 olarak aldığım 4000 çıktı. Kafa üzerinde 6000 yazıyor ama pratikte sarabildiğiniz ip 4000'lik kafanın alabileceği kadar. Zaten başka bir 6000'lik kafa ile kıyasladım epey küçük ona göre. Bir de 12 bilye olarak görünüyor ama 4 bilyeli bu makineler. Bunları göz önüne alarak alışveriş yapın. Bu fiyata 4000'lik makine için alınacak bir makine mi derseniz kesinlikle evet derim. 4000'lik ihtiyaç varsa alın.

(link)

Back