spinfisher
Aktif Üye
- Adı
- İbrahim
- Kan Grubu
- O Rh Negatif
Kargo yeni geldi ek bir ödeme yapmadım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Deneme yapma fırsatınız oldu mu? Yorumlariniz nedir?US $4.09 11% OFF|Runature Fishing Popper Lures Artificial Hard Bait 85mm/15g Fishing Wobbler Top Water Popper Lure Crankbaits Fishing Tackle Lure-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group
US $4.24 15% OFF|Noeby Fishing Popper Lures Bait NBL9140 Topwater Hard Popper Lure Artificial Fishing Lure with 3D Eyes 105mm 24g Popper Bait-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group
3 hafta gibi geldiler![]()
AllBlue mağazası var oradaki jigler güzel ben aldım kullanıyorumAliexpresten 15-30 gr arası rapala ve jig öneriniz var midir?
Aklım bundaydi zaten kararsız kalmıştım. Deneyeceğim sagolunAllBlue mağazası var oradaki jigler güzel ben aldım kullanıyorum
TRY 22.59 29%OFF | ALLBLUE DRAGER INCE Metal Döküm Jig Kaşık 20G 30G Shore Sürükle Cast Ayrı Oturtma Kurşun Deniz Bas Cazibesi Yapay yem Balıkçılık Mücadele
US $3.78 28% OFF|ALLBLUE DRAGER SLIM Metal Casting Jig Spoon 20G 30G Shore Drag Cast Jigging Lead Sea Bass Lure Artificial Bait Fishing Tackle-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef ... Gideyim diyorum kalıyorum kısa zamanda deneyeceğimDeneme yapma fırsatınız oldu mu? Yorumlariniz nedir?
Hayirli olsun. Allblue dragger jig cok guzel dun elime gecti bugun denedim. 20 gr olandanUzun zamandan sonra selamlar. Haftasonu sipariş ettiğim ürünler. Yorumlarda genelde cabuk teslimat yapıldığı yönünde. Gelsinler deneme sonrası yorum paylaşacağım.
FISHINAPOT 1PCS Metal Sliver 5g 7g 10g 13g Spinners Spoon lure Fishing Lure Hard Bait Sequins with Feather Bass Treble Hook
Fishing Wobblers Lure For Fishing Minnow 11cm 14g All Goods For Fish Lures Artificial Bait Pencil Feeder Luminous Fishing
ALLBLUE New DRAGER Metal Cast Jig Spoon 15G 30G Shore Casting Jigging Lead Fish Sea Bass Fishing Lure Artificial Bait Tackle
Proleurre 1PCS Minnow Fishing Lure Laser Hard Artificial Bait 3D Eyes 11cm 14g Fishing Wobblers diving 0.2m-1m Crankbait Minnows
Tetra worksun hangi modelini ariyorsunuz?Aliexpreste duo tetra works çakması alan var mi? Link paylaşabilir misiniz?