Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

nzmshn

Üye
Adı
Nazım ŞAHİN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hobidaşlar selam herkese, bugun avda olanlara da rastgele. Verdiğim linkdeki jigin orjinalinin adını bilen var mı aramızda ve mutlaka av yapıyordur ama altında keskin bir yüzgeç var düz yüzmesini sağladığını tahmin ediyorum, kullanan oldu mu acaba o yüzgeç için şöyle şöyle yapıyor diyecek tecrübesi olan kullanmış bir arkadaşımız?
US $3.78 28% OFF|ALLBLUE DRAGER SLIM Metal Casting Jig Spoon 20G 30G Shore Drag Cast Jigging Lead Sea Bass Lure Artificial Bait Fishing Tackle-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

Son düzenleme:

CYKRLI

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
TRY 23.86 24%OFF | Sıcak Satış 2018 Trulinoya batan Mini Minnow Yem 50mm5g Hareketli Çelik Topları Ile Balıkçılık Sert Lures Gerçekçi 3D balık gözü
US $3.99 23% OFF|Hot Sale 2018 Trulinoya sinking Mini Minnow Bait 50mm5g Fishing Hard Lures With Movable Steel Balls Lifelike 3D Fish Eyes -in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group
Bu model onun çakması. Tsurinoya kalite olarak gayet güzel ürünler üretiyor. Bende fazlalık var eğer işin acilse sana aldığım fiyattan gönderebilirim.

Hkapan

Aktif Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
TRY 23.86 24%OFF | Sıcak Satış 2018 Trulinoya batan Mini Minnow Yem 50mm5g Hareketli Çelik Topları Ile Balıkçılık Sert Lures Gerçekçi 3D balık gözü
US $3.99 23% OFF|Hot Sale 2018 Trulinoya sinking Mini Minnow Bait 50mm5g Fishing Hard Lures With Movable Steel Balls Lifelike 3D Fish Eyes -in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group
Bu model onun çakması. Tsurinoya kalite olarak gayet güzel ürünler üretiyor. Bende fazlalık var eğer işin acilse sana aldığım fiyattan gönderebilirim.
Teşekkürler. Vaktim var siteden hallederim. Deneme yapıp önerebileceğin jig var mi?

CYKRLI

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eğer vibrasyonları jig olarak kabul ediyorsan seaknight ın viblerini kullandım ve bence fiyatına göre tercih edilebilecek düzeyde tek problemi savage gear gibi boyası taşa sürtünce kolay yıpranıyor.

Çaça

Aktif Üye
Hobidaşlar selam herkese, bugun avda olanlara da rastgele. Verdiğim linkdeki jigin orjinalinin adını bilen var mı aramızda ve mutlaka av yapıyordur ama altında keskin bir yüzgeç var düz yüzmesini sağladığını tahmin ediyorum, kullanan oldu mu acaba o yüzgeç için şöyle şöyle yapıyor diyecek tecrübesi olan kullanmış bir arkadaşımız?
US $3.78 28% OFF|ALLBLUE DRAGER SLIM Metal Casting Jig Spoon 20G 30G Shore Drag Cast Jigging Lead Sea Bass Lure Artificial Bait Fishing Tackle-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group
Hobidaşım bu jigler Duo drag metal cast slim jiglerin kopyaları. Ben de var ama deneme fırsatım olmadı. Dünya çapında kullanıcıların av fotoğrafları var, etkili.

Son düzenleme:

murat006

Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba. Daha 1 turna avlayabilmişken biraz hobiyi abartıp birçok sahte siparişi verdim. Aslında amacım biraz deneme yapıp işe yarayanları stoklamak. Sizlerinde Turna ve Sudak için Aliexpress'ten önerilerinizi almak istedim. Şimdilik birkaç maket ve silikon olarak Meredith, Walking Fish silikonlar sipariş verdim.

Şimdiden teşekkürler.

Hkapan

Aktif Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif