Aliexpress

Hobidaşlar selam herkese, bugun avda olanlara da rastgele. Verdiğim linkdeki jigin orjinalinin adını bilen var mı aramızda ve mutlaka av yapıyordur ama altında keskin bir yüzgeç var düz yüzmesini sağladığını tahmin ediyorum, kullanan oldu mu acaba o yüzgeç için şöyle şöyle yapıyor diyecek tecrübesi olan kullanmış bir arkadaşımız?
(link)

Son düzenleme:
TRY 23.86 24%OFF | Sıcak Satış 2018 Trulinoya batan Mini Minnow Yem 50mm5g Hareketli Çelik Topları Ile Balıkçılık Sert Lures Gerçekçi 3D balık gözü
(link)
Bu model onun çakması. Tsurinoya kalite olarak gayet güzel ürünler üretiyor. Bende fazlalık var eğer işin acilse sana aldığım fiyattan gönderebilirim.

TRY 23.86 24%OFF | Sıcak Satış 2018 Trulinoya batan Mini Minnow Yem 50mm5g Hareketli Çelik Topları Ile Balıkçılık Sert Lures Gerçekçi 3D balık gözü
(link)
Bu model onun çakması. Tsurinoya kalite olarak gayet güzel ürünler üretiyor. Bende fazlalık var eğer işin acilse sana aldığım fiyattan gönderebilirim.

Teşekkürler. Vaktim var siteden hallederim. Deneme yapıp önerebileceğin jig var mi?

Eğer vibrasyonları jig olarak kabul ediyorsan seaknight ın viblerini kullandım ve bence fiyatına göre tercih edilebilecek düzeyde tek problemi savage gear gibi boyası taşa sürtünce kolay yıpranıyor.

Hobidaşlar selam herkese, bugun avda olanlara da rastgele. Verdiğim linkdeki jigin orjinalinin adını bilen var mı aramızda ve mutlaka av yapıyordur ama altında keskin bir yüzgeç var düz yüzmesini sağladığını tahmin ediyorum, kullanan oldu mu acaba o yüzgeç için şöyle şöyle yapıyor diyecek tecrübesi olan kullanmış bir arkadaşımız?
(link)
Hobidaşım bu jigler (link) kopyaları. Ben de var ama deneme fırsatım olmadı. Dünya çapında kullanıcıların av fotoğrafları var, etkili.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Daha 1 turna avlayabilmişken biraz hobiyi abartıp birçok sahte siparişi verdim. Aslında amacım biraz deneme yapıp işe yarayanları stoklamak. Sizlerinde Turna ve Sudak için Aliexpress'ten önerilerinizi almak istedim. Şimdilik birkaç maket ve silikon olarak Meredith, Walking Fish silikonlar sipariş verdim.

Şimdiden teşekkürler.

Back