Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
TRY 23.86 24%OFF | Sıcak Satış 2018 Trulinoya batan Mini Minnow Yem 50mm5g Hareketli Çelik Topları Ile Balıkçılık Sert Lures Gerçekçi 3D balık gözü
Teşekkürler. Vaktim var siteden hallederim. Deneme yapıp önerebileceğin jig var mi?TRY 23.86 24%OFF | Sıcak Satış 2018 Trulinoya batan Mini Minnow Yem 50mm5g Hareketli Çelik Topları Ile Balıkçılık Sert Lures Gerçekçi 3D balık gözü
US $3.99 23% OFF|Hot Sale 2018 Trulinoya sinking Mini Minnow Bait 50mm5g Fishing Hard Lures With Movable Steel Balls Lifelike 3D Fish Eyes -in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group
Bu model onun çakması. Tsurinoya kalite olarak gayet güzel ürünler üretiyor. Bende fazlalık var eğer işin acilse sana aldığım fiyattan gönderebilirim.
AliExpress den pek jig alışverişim olmadı maalesef.Teşekkürler. Vaktim var siteden hallederim. Deneme yapıp önerebileceğin jig var mi?
Hobidaşım bu jigler Duo drag metal cast slim jiglerin kopyaları. Ben de var ama deneme fırsatım olmadı. Dünya çapında kullanıcıların av fotoğrafları var, etkili.Hobidaşlar selam herkese, bugun avda olanlara da rastgele. Verdiğim linkdeki jigin orjinalinin adını bilen var mı aramızda ve mutlaka av yapıyordur ama altında keskin bir yüzgeç var düz yüzmesini sağladığını tahmin ediyorum, kullanan oldu mu acaba o yüzgeç için şöyle şöyle yapıyor diyecek tecrübesi olan kullanmış bir arkadaşımız?
US $3.78 28% OFF|ALLBLUE DRAGER SLIM Metal Casting Jig Spoon 20G 30G Shore Drag Cast Jigging Lead Sea Bass Lure Artificial Bait Fishing Tackle-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group