48Tetra worksun hangi modelini ariyorsunuz?
48Tetra worksun hangi modelini ariyorsunuz?
TRY 23.86 24%OFF | Sıcak Satış 2018 Trulinoya batan Mini Minnow Yem 50mm5g Hareketli Çelik Topları Ile Balıkçılık Sert Lures Gerçekçi 3D balık gözü
TRY 23.86 24%OFF | Sıcak Satış 2018 Trulinoya batan Mini Minnow Yem 50mm5g Hareketli Çelik Topları Ile Balıkçılık Sert Lures Gerçekçi 3D balık gözü
(link)
Bu model onun çakması. Tsurinoya kalite olarak gayet güzel ürünler üretiyor. Bende fazlalık var eğer işin acilse sana aldığım fiyattan gönderebilirim.
AliExpress den pek jig alışverişim olmadı maalesef.Teşekkürler. Vaktim var siteden hallederim. Deneme yapıp önerebileceğin jig var mi?
Hobidaşım bu jigler (link) kopyaları. Ben de var ama deneme fırsatım olmadı. Dünya çapında kullanıcıların av fotoğrafları var, etkili.Hobidaşlar selam herkese, bugun avda olanlara da rastgele. Verdiğim linkdeki jigin orjinalinin adını bilen var mı aramızda ve mutlaka av yapıyordur ama altında keskin bir yüzgeç var düz yüzmesini sağladığını tahmin ediyorum, kullanan oldu mu acaba o yüzgeç için şöyle şöyle yapıyor diyecek tecrübesi olan kullanmış bir arkadaşımız?
(link)
Onerebileceginiz başka modeli var mi?Tetra worksun hangi modelini ariyorsunuz?