Aliexpress

dx sitesi de çin meşeliyse aynı gümrük kuralları geçerli
Geçerli tabi de bu dediğim çeşit çeşit ürünleri alıp tek pakette gönderim alıyorsun. Aliexpress her bir paketi ayrı gönderiyor farklı satıcılardan aldığın zaman. Her pakete 5.70 ödeyeceğimize tek pakette öderiz daha hesaplı olur diye yazdım.

Normalde vergi %20 ama bana bugün gelen 5 tl lik gönderiye bile sunum ücretinden ayrı 5,70 tl vergi çıkmış yüksek meblağlı ürnlerde kaç tl çıkar belli değil .. Biraz bekleyin ben kasting makine siparişi geçmiştim ona çıkacak vergiye göre size bilgi veririm umarım %20 yi geçmez ona göre sizde değerlendirir sipariş geçer ya da geçmezsiniz
Teşekkür ettim hocam.. beklemedeyim

Bende kafa lambası ile makas sipariş ettim
tam bi masraf dökümü yaparım örnek olması açısından .
umarım türkiyeden pahalıya gelmez 🙂
merhaba benım 55 tl lik siparişime toplamda 14,509 tl ücretlendirme olmuş gümrük vergisine %11 gibi bir oran uygulanmış... Ali express ten alış veriş yaparken tek bir firmadan toplu alım
yapmak en en doğrusu olacak gibi böylece her paket başına ptt ye gumruk sunum ücreti odememiş oluruz
upload_2019-10-9_20-44-22.png

Dosyalar

• upload_2019-10-9_20-41-31.png
    upload_2019-10-9_20-41-31.png
    198.9 KB · Okunma: 20
Merhaba! 0,16 - 0,18 gibi örgü / ip misina büyük makara almak istiyorum. Aliexpress vb. başka bir site veya mağaza önerebilir misiniz acaba? Tabi ekonomik ve iyi urun olması önemli!

Kamışlarımızın düzenli durması için böyle bir raf buldum
ne dersiniz ? iyi görünüyor sanki

(link)

HTB1OqhhXjnuK1RkSmFPq6AuzFXaL.jpg

Back