Facede 'aliexpres olta malzemeleri' oradan yazarsanız daha fikir alırsınız 🙂AliExpress’ten Kafa Lambası alanlardan tavsiye rica ediyorum.
Kullanıp memnun kaldığınız önerebileceğiniz ürünler var mı?
(link)
Son düzenleme:
Facede 'aliexpres olta malzemeleri' oradan yazarsanız daha fikir alırsınız 🙂AliExpress’ten Kafa Lambası alanlardan tavsiye rica ediyorum.
Merhaba. link var mı? Bilgi verir misin?Ürün beklediğimden erken geldi bakalım sıyırtma arkası iş görecek mi.
Merhaba. link var mı? Bilgi verir misin?
Teşekkürler..
TRY 21.42 26%OFF | SUNMILE 30 adet 0.3g 35mm yılan balığı yumuşak balıkçılık cazibesi Pesca Peche mücadele Wobblers balık yemleri sazan Leurre Souple yumuşak yemlerMerhaba. link var mı? Bilgi verir misin?
Teşekkürler..
Facede 'aliexpres olta malzemeleri' oradan yazarsanız daha fikir alırsınız 🙂
(link)

AliExpress’ten Kafa Lambası alanlardan tavsiye rica ediyorum.
ben bunu aldım aydınlatması inanılmaz güzel ama şarzı çok uzun sürmüyor gibi geldi bana belkide bu tipler için normaldir 4-5 saat anca yetiyorBenim ürün için de bu şekilde masraf çıkmış daha teslim almadım postanede bekliyormuş 🙂
99684 dosyayı görüntüle
99683 dosyayı görüntüle
Bu tarz 18650 pil kullanan ürünlerde pilleri sony vtc6 ile değiştirirseniz şarj süresinde güzel etki görürsünüz. Yüksek amper için vtc5a yüksek mah için vtc6 uygundur -ki bu tarz ürünlerde yüksek ampere ihtiyaç yok.ben bunu aldım aydınlatması inanılmaz güzel ama şarzı çok uzun sürmüyor gibi geldi bana belkide bu tipler için normaldir 4-5 saat anca yetiyor
gerci hem çakmak hem usb hem normal fiş sarz aparatı var her türlü şarz edilebilir power bank ile acil durumda mudahale edilebilir
2 sony pil benim lambadan pahalıya geliyor ama 🙂Bu tarz 18650 pil kullanan ürünlerde pilleri sony vtc6 ile değiştirirseniz şarj süresinde güzel etki görürsünüz. Yüksek amper için vtc5a yüksek mah için vtc6 uygundur -ki bu tarz ürünlerde yüksek ampere ihtiyaç yok.
Evde AA ve AAA boylardan 10'ar taneden fazla şarjlı pil var. Kafa lambası dahil birçok işte kullanıyorum, hiç pil sorunum olmuyor. Ava gideceğim zaman da hem kalamar ışığı için hem kafa lambası için yedekli olarak yanıma alabiliyorum.2 sony pil benim lambadan pahalıya geliyor ama 🙂
power bank ile kullanmak en mantıklısı sanırım 🙂