Aliexpress

Evde AA ve AAA boylardan 10'ar taneden fazla şarjlı pil var. Kafa lambası dahil birçok işte kullanıyorum, hiç pil sorunum olmuyor. Ava gideceğim zaman da hem kalamar ışığı için hem kafa lambası için yedekli olarak yanıma alabiliyorum.
AA ve AAA piller 18650 pil kullanan cihazlarla uyumlu değil. 18650 diye geçen bu kalın piller aslında bütün laptop bataryaları, akülü arabalar ve power banklerin içinde de perçinlenerek kullanılan güçlü piller.

Evde AA ve AAA boylardan 10'ar taneden fazla şarjlı pil var. Kafa lambası dahil birçok işte kullanıyorum, hiç pil sorunum olmuyor. Ava gideceğim zaman da hem kalamar ışığı için hem kafa lambası için yedekli olarak yanıma alabiliyorum.
18650 pil normal standart kalem pillerden biraz daha büyük özel bi boy sanırım

ben bunu aldım aydınlatması inanılmaz güzel ama şarzı çok uzun sürmüyor gibi geldi bana belkide bu tipler için normaldir 4-5 saat anca yetiyor
gerci hem çakmak hem usb hem normal fiş sarz aparatı var her türlü şarz edilebilir power bank ile acil durumda mudahale edilebilir

Teşekkür ederim. Rica etsem linkini de paylaşabilir misiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam bu konuda bilgisiniz zannedersem. XHP70.2 'ler XHP90 'lardan daha mı kuvvetli ?

70.2' ler ikinci versiyon zannedersem.
90'ın araştırmasını hiç yapmadım denk gelmedim ama 70.2 üzerini küçük fenerlerde kullanamazsınız hocam keza 70.2 bile aşırı ısınıyor aslında küçükler için 50 daha ideal ama almışken 70 olsun misali zaten tam güçte her zaman kullanılmaz arada kullanılır bunlar gerçekten çok güçlü ledler dolayısıyla tam güçte çok fazla ısınıyorlar fenerlerin kafasının etrafında da uyarı amaçlı hot vs. yazar zaten çünkü el değmeyecek kadar ısınıyor tam güçte açık kalırsa 🙂

90'ın araştırmasını hiç yapmadım denk gelmedim ama 70.2 üzerini küçük fenerlerde kullanamazsınız hocam keza 70.2 bile aşırı ısınıyor aslında küçükler için 50 daha ideal ama almışken 70 olsun misali zaten tam güçte her zaman kullanılmaz arada kullanılır bunlar gerçekten çok güçlü ledler dolayısıyla tam güçte çok fazla ısınıyorlar fenerlerin kafasının etrafında da uyarı amaçlı hot vs. yazar zaten çünkü el değmeyecek kadar ısınıyor tam güçte açık kalırsa 🙂
LEd konusunda uzman bulmuşken sorayım 🙂
benim akvaryuma çok kuvvetli beyaz ışık ne alsak acaba ? Aliexpreste bişi bulabilirmiyiz ?

Back