Aliexpress

Yosunlaşmaya da dikkat! Dalga boyları önemli.
Sürekli yanmayacak arada keyif için yakılır muhtemelen. Sürekli yanacak olsa litre başına 0.3w geçilmemeli dalga boyları ışık renkleri ve uv'ler arada olmalı vs. gibi konuları tartışalabilirdik ama high tech bitkili akvaryum olmayacağı için çok sorun olacağını sanmıyorum günde 1-2 saatten fazla yanması ve nitratın yüksek olması durumunda camlar her türlü biraz yosun yapar ve arada temizlemek gerekir.

Araya çok girmeden ben de f/p uv fener önerisi alabilir miyim? Balıkçılık mağazası olursa dha iyi olur başka malzeme de bakarım aynı pakette gelmesi için yoksa sadece uv fener için değmez oradan getirmeye.

(link)

2019 Ocak ayında bu ürünü almıştım. Çok beğendim. Bozuk power bankın 18650 pilleri ile kullanıyorum. 3 adet AAA pil ile de kullanılabilir. Glow jiglerimi hızlı ve uzun süreli şarj ederim (denerim), UV boyalıları incelerim niyetiyle almıştım. Glowları "hızlı ve uzun süreli şarj" etme işi tutmadı ama merada fener ışığı saçmadan glow şarjı yapılabilir. UV boyalılarda muazzam çalışıyor. Beklemeye de vergisini ödemeye de değer. Çünkü :
365nm UV fener.jpg

Gelen postayı nereden takip ediyorsunuz? Ben (link) bakıyorum ama hiçbir bilgi çıkmıyor.

(link) baktığımda mübadele servisine geldiğini görüyorum. Edevletten de baksam Pttden de baksam hiçbir bilgi çıkmazken yabancı siteden baktığımda bilgi çıkması enteresan.

Ne kadar vergi ödeyeceğim falan hiçbir bilgi yok.

@ColorTR Hocam Kafa lambası seçerken LED tipleri çıktı karşıma.
T6 L2 Q5 Q3 gibi.
Bu tiplerden hangisi daha iyidir acaba?
Aslında bu lambayla kafa karıştırmaya gerek yok çünkü avda sadece lazım olunca yakıyorsunuz sahte değiştirirken yem takarken vs... Spin avında 3 saatlik pil ömrü olan lambayı toplamda kullanacağınız süre yarım saat bile olmaz ışığı düzgün yansın USB şarjı olsun bide hafif olsun yeter, çok fazla para vermeye gerek yok 50 liralık bir lamba işinizi görür

İlk defa başıma geldi, Seaknigh rapid 6000 ve W8 Monster 0.16mm 500 mt ip almıştım. Gümrükten telgraf geldi fiyatını belirleyemedik diye. Kutu üzerine 10$ yazmalarını rica etmiştim. Muhtemelen samimi bulmadılar, ben de ekstre bilgisi vermek zorunda kaldım 🙂. 255 TL alışveriş için 60 TL vergi çıktı. Artık daha dikkatliler kaçırmıyorlar. Size tavsiyem paket üzerindeki fiyatı makul bir değer olarak belirtin, şüphe uyandırmasın.

Para alacakları için işi hızlandırmak adına telgraf çekiyorlar anladığım kadarıyla. Eposta adresine evrakları gönderince ve ikna da olurlarsa aynı gün işleme sokuyorlar. Para insana neler yaptırıyor 🙂

Spin avında 3 saatlik pil ömrü olan lambayı toplamda kullanacağınız süre yarım saat bile olmaz ışığı düzgün yansın USB şarjı olsun bide hafif olsun yeter, çok fazla para vermeye gerek yok 50 liralık bir lamba işinizi görür

Dediklerinize katılıyorum. Kullanım süresi çok az oluyor avda.
Almışken bir tık daha iyisini almaktan öte, kötü ürün almamak için uğraşıyorum.

İnsan şunu düşünüyor yanlış seçim yaparsam dandik bir şey mi gelir. Bu ihtimali ortadan kaldırmak istiyorum kısacası.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back