Aliexpress

Peki birşey soracağım usdat bende ip misina ve şok lider alacağım .hatta daha öncesinde şok lider almıştım gelince direk çöpe gitti. Aşırı inceydi örümcek ağının ipi gibi. İp ve şok için kalınlık ne olmalı acaba yine hüsran olmasın sonu😊

Peki birşey soracağım usdat bende ip misina ve şok lider alacağım .hatta daha öncesinde şok lider almıştım gelince direk çöpe gitti. Aşırı inceydi örümcek ağının ipi gibi. İp ve şok için kalınlık ne olmalı acaba yine hüsran olmasın sonu

Merhaba,

yardımcı olmaya çalışayım size.

Hangi av disiplini için ip almayı düşünüyorsunuz?

Spin ise genelde 0,14-0,20 arası
lrf icin ise genelde 0,06-0,10 arası değerlerde ip misina tercih edilir.

Lider ise genelde disiplinine göre (ip kalınlığı) x 2 şeklindedir.

Rastgelsin..

Merhaba,

bu 15lirayı neye göre belirlediler acaba? Üzerinde yazan bedele istinaden falan mı?

Hayırlı olsun..
Orasını bilmiyorum paketin üzerinde gümrük vergisi ve gümrük sunum ücreti yazıyor. Damat paşa'nın halka kazığı işte

Daha once yurtdisi sitelerden hic alışveriş yapmamis biri olarak vergiyi urunu getiren kargocuyami oduyoruz arkadaslar

ben aliexpressten 2-3 sene önce 300 400 dolara bile ürün alıyodum şimdi yüksek fiyatlı ürünlere kredi kartı fotoğrafını çekip doğrulama ve bankadan kartın size ait olduğuna dair belgenin fotoğrafı ve kimlik veya ehliyet fotoğrafı gerekiyor düşük fiyatlı ürünlerde aynısı gerekiyor mu bilmiyorum benim aldığım zamanlarda bazen 100 dolarlık ürün gümrükte takılıyordu bazen 400 dolarlık ürün hiç takılmadan geliyordu pcp tüfek kullanıyorum ona dürbün ve ekipman alıyordum genellikle balık için birsürü sahte de aldım ama sahteler iş yapmıyor

Back