Aliexpress

Malesef var bu sekilde baliklar.. denk gelip gelip alamadik.. tuya bulamadim, saticisi yok su an.. baska bir isimde varsa da bulamadim aliexpreste..

Bizim burda ki baliklar bkk 62’yi tel gibi dumduz edip elimize verdiler.. baya igne denedik, tek acilmayan aliexpresten zamaninda aldigimiz ‘Tuya’ marka papagan igneydi.. shout’a cok guveniyordum ancak tahmini 4-5 kilo arasi hircin bir levrek igneyi dumduz ederek gitti.. balik kalama alirken bi kafa atarak igneyi aciyor.. ne yapcagimizi sasirdik.. bu sezon kacirdigim baliklar igne yuzunden gitti hep..
Üstadım şu manzara ile karşı karşıya kalsam Ali de değil amazon.jp de en kaliteli iğneyi aramaya başlardım 😁

Üstadım şu manzara ile karşı karşıya kalsam Ali de değil amazon.jp de en kaliteli iğneyi aramaya başlardım 😁
Onlarin cogu patates cikti, iciniz rahat olsun 🙂 dugum yapip elimize verdi levrekler.. cogu igne malesef tek baliklik oluyor.. daha acilmayan igne olmadi.. sezonunda balik cok agresif oluyor..

10 kilo üstü balıklarda kullandığım iğne markasız uzun pala suya girmemiş elimde 10 tane kadar var ucunu bileyerek kullanıyorum bittiğinde ne yapacağıma dair bir fikrim yok inşallah bulursunuz aradığınızı 🙂

Onlarin cogu patates cikti, iciniz rahat olsun 🙂 dugum yapip elimize verdi levrekler.. cogu igne malesef tek baliklik oluyor.. daha acilmayan igne olmadi.. sezonunda balik cok agresif oluyor..
Bu arada hangi ipi, lideri ve düğümü kullanıyorum demiştiniz

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gosen 1.2 pe ya da tournament evo 0.16 kullaniyorum.. dugumum palomar, klips olarak bkk veya savage gear aliyorum.. Lider kullanmiyorum, hic kullanmadim..

Gosen 1.2 pe ya da tournament evo 0.16 kullaniyorum.. dugumum palomar, klips olarak bkk veya savage gear aliyorum.. Lider kullanmiyorum, hic kullanmadim..
belki lider kullansanız kafa darbeleri açmaz diye düşündüm şimdi.
çünlü benim levrekte kullandığım 1/0 no fudo bırakma iğnesine 6 kiloya yakın sinarit bindi, yine de açmadı.

Ne güzel dertleriniz var ya ben de 300-400 gram balık denk gelirse fujin curvy jigheadin ignesi açılır mı diye korkuyorum😀

[COLOR=var(--fr-element-metin)]
[/COLOR]
belki lider kullansanız kafa darbeleri açmaz diye düşündüm şimdi.
çünlü benim levrekte kullandığım 1/0 no fudo bırakma iğnesine 6 kiloya yakın sinarit bindi, yine de açmadı.
İgne baligin agzinin icindeyse acma olasiligi cok dusuyor, ancak levrek sahteye yandan kafa atarak daliyor, direk sahteyi yutmuyor (en azindan bizim burda).. oyle olunca siddetli mucadelede ya igneyi aciyor, ya kolayca kurtuluyor.. bazen 2-3 kg arasi levrek bir mucadele ediyor inanamazsiniz.. 3 kere kiyiya alip geriye basan ve ignede yanagini birakan levrek oldu.. kalama hafifse cok daha kolay kurtuluyor.. kalama hafif sert ancak cok da degil.. igne kismi hafif etli-kalin bir yapiya sahip igneye ihtiyacimiz var 🙂 varsa memnun kaldiginiz deneyebiliriz..

[COLOR=var(--fr-element-metin)]
İgne baligin agzinin icindeyse acma olasiligi cok dusuyor, ancak levrek sahteye yandan kafa atarak daliyor, direk sahteyi yutmuyor (en azindan bizim burda).. oyle olunca siddetli mucadelede ya igneyi aciyor, ya kolayca kurtuluyor.. bazen 2-3 kg arasi levrek bir mucadele ediyor inanamazsiniz.. 3 kere kiyiya alip geriye basan ve ignede yanagini birakan levrek oldu.. kalama hafifse cok daha kolay kurtuluyor.. kalama hafif sert ancak cok da degil.. igne kismi hafif etli-kalin bir yapiya sahip igneye ihtiyacimiz var 🙂 varsa memnun kaldiginiz deneyebiliriz..
Ys 81 diyecem de onuda denemissinizdir

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back