Üstadım şu manzara ile karşı karşıya kalsam Ali de değil amazon.jp de en kaliteli iğneyi aramaya başlardım 😁Bizim burda ki baliklar bkk 62’yi tel gibi dumduz edip elimize verdiler.. baya igne denedik, tek acilmayan aliexpresten zamaninda aldigimiz ‘Tuya’ marka papagan igneydi.. shout’a cok guveniyordum ancak tahmini 4-5 kilo arasi hircin bir levrek igneyi dumduz ederek gitti.. balik kalama alirken bi kafa atarak igneyi aciyor.. ne yapcagimizi sasirdik.. bu sezon kacirdigim baliklar igne yuzunden gitti hep..
Onlarin cogu patates cikti, iciniz rahat olsun 🙂 dugum yapip elimize verdi levrekler.. cogu igne malesef tek baliklik oluyor.. daha acilmayan igne olmadi.. sezonunda balik cok agresif oluyor..Üstadım şu manzara ile karşı karşıya kalsam Ali de değil amazon.jp de en kaliteli iğneyi aramaya başlardım 😁
Bu arada hangi ipi, lideri ve düğümü kullanıyorum demiştinizOnlarin cogu patates cikti, iciniz rahat olsun 🙂 dugum yapip elimize verdi levrekler.. cogu igne malesef tek baliklik oluyor.. daha acilmayan igne olmadi.. sezonunda balik cok agresif oluyor..

belki lider kullansanız kafa darbeleri açmaz diye düşündüm şimdi.Gosen 1.2 pe ya da tournament evo 0.16 kullaniyorum.. dugumum palomar, klips olarak bkk veya savage gear aliyorum.. Lider kullanmiyorum, hic kullanmadim..
İgne baligin agzinin icindeyse acma olasiligi cok dusuyor, ancak levrek sahteye yandan kafa atarak daliyor, direk sahteyi yutmuyor (en azindan bizim burda).. oyle olunca siddetli mucadelede ya igneyi aciyor, ya kolayca kurtuluyor.. bazen 2-3 kg arasi levrek bir mucadele ediyor inanamazsiniz.. 3 kere kiyiya alip geriye basan ve ignede yanagini birakan levrek oldu.. kalama hafifse cok daha kolay kurtuluyor.. kalama hafif sert ancak cok da degil.. igne kismi hafif etli-kalin bir yapiya sahip igneye ihtiyacimiz var 🙂 varsa memnun kaldiginiz deneyebiliriz..[/COLOR]
belki lider kullansanız kafa darbeleri açmaz diye düşündüm şimdi.
çünlü benim levrekte kullandığım 1/0 no fudo bırakma iğnesine 6 kiloya yakın sinarit bindi, yine de açmadı.
Ys 81 diyecem de onuda denemissinizdir[COLOR=var(--fr-element-metin)]
İgne baligin agzinin icindeyse acma olasiligi cok dusuyor, ancak levrek sahteye yandan kafa atarak daliyor, direk sahteyi yutmuyor (en azindan bizim burda).. oyle olunca siddetli mucadelede ya igneyi aciyor, ya kolayca kurtuluyor.. bazen 2-3 kg arasi levrek bir mucadele ediyor inanamazsiniz.. 3 kere kiyiya alip geriye basan ve ignede yanagini birakan levrek oldu.. kalama hafifse cok daha kolay kurtuluyor.. kalama hafif sert ancak cok da degil.. igne kismi hafif etli-kalin bir yapiya sahip igneye ihtiyacimiz var 🙂 varsa memnun kaldiginiz deneyebiliriz..