Alınık:Surf Olta Seti

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

tahirkaya

Aktif Üye
Tepki
213
Ödül
53
Merhabalar,

İstanbul içi balık tutmak için surf kamış seti arıyorum.

Açıkçası nasıl bir set alacağımı da tam olarak bilememekteyim.

Sizin verdiğiniz teklifleri değerlendireceğim.

Tahircim elimde hiç kullanılmamış Okuma Cedros 420 kamış ve Shimano Ultegra 5500 xsb makina var. Ankara'ya taşındığımdan dolayı satıcam. Yoksa dura dura küflenecek. Değerlendirebilirsin.

Tam surf Yabomax Buldog 4,20cm 200-400 gr atarlı kamış
OKUMA V SYSTEM V-65 MAKİNE . Düşünürseniz görüşelim.Saygılar.

Teklif ettiğiniz setlerin fiyatlarını da yazın ki hepimiz değerlendirebilelim, gerektiğinde araya girip tavsiye edelim.

selam tahir arkadaş ben istanbuldan ibrahim elimde hiç kullanılmamış sıfır kutusunda amundson kudos expert (4,10 120-180 gr atarlı sadece 380 gr ağırlığında) surf kamış ve iyi durumda kullandığım ryobi excusima 8000 v makine var ikisi 200 tl istersen elden teslim yapabilirim kamış özelikle çaparide ve yemlide son derece elverişli

Tahir merhaba hoşgeldin foruma 🙂

Aradığın fiyat aralığı, kendi boyunun uzunluğu, ne sıklıkla balığa gideceğin gibi bilgileri de paylaşırsan nokta atışı yapabiliriz. En uygun özellikte ve fiyata bir set yapabiliriz bu şekilde.

Şu linke bi bak istersen dam'ın en iyi surf kamışlarından bitanesidir
(link)

Tahir merhaba hoşgeldin foruma 🙂

Aradığın fiyat aralığı, kendi boyunun uzunluğu, ne sıklıkla balığa gideceğin gibi bilgileri de paylaşırsan nokta atışı yapabiliriz. En uygun özellikte ve fiyata bir set yapabiliriz bu şekilde.

Hoşbulduk 🙂

İşlerimin yoğunluğundan dolayı mesajlarımı ancak kontrol edebildim.

Fiyat: Maksimum 100 lira. (Bazen ikinci elde değerinin altında satılan ürünler olabiliyor. Bu durumda daha fazla para verebilirim.)
Boyum:1.85
Zaman: Haftanın bir günü
Mekan:Sarıyer'den Bakırköy'e tüm sahil 😀 (Ütopik bir şey değil, aylık akbil ve zamanım var, gezmeyi de severim.)

@agartan hocamın dediği gibi fiyat yazarsanız daha doğru kararlar alabiliriz.

Teklif veren arkadaşlar, verdiğiniz fiyatlar için bütçem uygun değil maalesef.

Makina ve kamışı ayrı ayrı almayı düşünmüyorum.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back