Alınık:Surf Olta Seti

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
sahibinden.com'da ilgilendiğim birkaç ilan var. Bunları da değerlendirebiliriz.

(link) (3.60 metre. Ufak fakat fiyatı uygun)

(link) (Satan arkadaş oltasıyla ilgili pek teknik bilgiye sahip değil.)

(link)

Bunlardan fiyatlarına oranla alınabilecek olanı var mıdır?

Eyvah ki ne eyvah! Tahir ikinci el'e çok takmışsın boşver bu ilanları. 3.60 kamışı olan set 35tl'ye birçok yerden alınabilir. Karaköy'de Spot Balıkçılık'bu şekilde setler 25-35-45tl'lik ucuz setler var, genelde köprüde avlananlar ve yeni başlayanlar tercih ediyor bu takımları.

130tl olan setteki kamış güzel bir kamış fakat makinesi iş yapacak bir makine gibi durmuyor. 130 tl'ye ilandaki Lineaeffe karbon sörf kamış gibi bir kamış alırsın, bir de Okuma'nın bilindik bir makinasını alırsın. Kamış 70-90 gibi tutar, makine de 50-70 tl tutacak sekilde denklersin 130'a.

Kamış olarak İm Casting ya da MaxxCast 4,20, makine olarak'da Trinity ya da Safina alabilirsin.

Paranla rezil olma, forum içinden birisinden alacaksan al ikinci el ama gidipte tanımadığın yerlerden alma sakın.🙂

Eyvah ki ne eyvah! Tahir ikinci el'e çok takmışsın boşver bu ilanları. 3.60 kamışı olan set 35tl'ye birçok yerden alınabilir. Karaköy'de Spot Balıkçılık'bu şekilde setler 25-35-45tl'lik ucuz setler var, genelde köprüde avlananlar ve yeni başlayanlar tercih ediyor bu takımları.

130tl olan setteki kamış güzel bir kamış fakat makinesi iş yapacak bir makine gibi durmuyor. 130 tl'ye ilandaki Lineaeffe karbon sörf kamış gibi bir kamış alırsın, bir de Okuma'nın bilindik bir makinasını alırsın. Kamış 70-90 gibi tutar, makine de 50-70 tl tutacak sekilde denklersin 130'a.

Kamış olarak İm Casting ya da MaxxCast 4,20, makine olarak'da Trinity ya da Safina alabilirsin.

Paranla rezil olma, forum içinden birisinden alacaksan al ikinci el ama gidipte tanımadığın yerlerden alma sakın.🙂

😱 Erkan Abi haklısın.

Ben hem işe yaramazsa gönül rahatlığıyla atabilmek için hem de alana olan yabancılığımdan ucuz ilanları seçip koymuştum.

Peki ben forumdaki ilanları tekrar gözden geçiriyorum. 😉

Olmazsa tüm seti Spot Balık'tan dizeceğim

(link)
(link)

Bu takımı sana 110 tl ye verebilirim.ikisindede herhangi bi sorun yoktur.makinede 35mm pelican misinede sarılıdır

Elimde fazla Lineaaffe Turnasurf 4,2 kamış okuma longitude makina üzerinde dam surf misina sarılı. 120 den veririrm makinanın kolu katlanmıyor her ikiside iyi durumda.

DAIWA PACIFIC PHANTOM TELE SURF 4,30M 180GR
DAIWA EMCAST ECSW 4500 MAKİNE

malum daiwanın bu serisi surf için çok özel tasarlanmıştır.

2 kisi sizin işinizi oldukça iyi görecektir 420 tl kargo bana ait olarak vere bilirim. hala arıyorsanız.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back