Amasra da Balık Avı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KansuB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peki serik bogazkent sahıl den kıyıdan at cekle avlanmak mumkunmudur ? ben bı kac kez denedım başarılı olamadım. Sulinez le biseyler aldigim oldu ancak at cekle avlanmak istiyorum onerbilecegin sahte silikon vs. varmıdır yada bogazkent veya yakını yer ?

Peki serik bogazkent sahıl den kıyıdan at cekle avlanmak mumkunmudur ? ben bı kac kez denedım başarılı olamadım. Sulinez le biseyler aldigim oldu ancak at cekle avlanmak istiyorum onerbilecegin sahte silikon vs. varmıdır yada bogazkent veya yakını yer ?
Avlanılıyor ama yazın kıyıdan pek bişey çıkmıyor at çekle en son mayıs haziran başlarına kadar baraküda ve kayış balığa alabilirsiniz spinle ondan sonra kıyıda balık zor anca tekneyle çıkarak avlanabilirsiniz teknedede yem tuzlanmış tavuk göğüsü işinizi görür barbun mercan falan avlarsınız,, yada kıyıdan yemli ile küçük iğneli dip takımıyla hiç uzağa atmadan tuzlanmış tavuk göğüsü yada sülünezle Lokum balığı alabilirsiniz kıyıdan, ben zaten o yüzden yazın hiç ne spinle ne de yemlide balığa gitmiyorum balık tutmak isterseniz kışın gelmeniz lazım o bölgeye.

Back