Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Amasra da Balık Avı

leton

Aktif Üye
Adı
Arif
Peki serik bogazkent sahıl den kıyıdan at cekle avlanmak mumkunmudur ? ben bı kac kez denedım başarılı olamadım. Sulinez le biseyler aldigim oldu ancak at cekle avlanmak istiyorum onerbilecegin sahte silikon vs. varmıdır yada bogazkent veya yakını yer ?

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Peki serik bogazkent sahıl den kıyıdan at cekle avlanmak mumkunmudur ? ben bı kac kez denedım başarılı olamadım. Sulinez le biseyler aldigim oldu ancak at cekle avlanmak istiyorum onerbilecegin sahte silikon vs. varmıdır yada bogazkent veya yakını yer ?
Avlanılıyor ama yazın kıyıdan pek bişey çıkmıyor at çekle en son mayıs haziran başlarına kadar baraküda ve kayış balığa alabilirsiniz spinle ondan sonra kıyıda balık zor anca tekneyle çıkarak avlanabilirsiniz teknedede yem tuzlanmış tavuk göğüsü işinizi görür barbun mercan falan avlarsınız,, yada kıyıdan yemli ile küçük iğneli dip takımıyla hiç uzağa atmadan tuzlanmış tavuk göğüsü yada sülünezle Lokum balığı alabilirsiniz kıyıdan, ben zaten o yüzden yazın hiç ne spinle ne de yemlide balığa gitmiyorum balık tutmak isterseniz kışın gelmeniz lazım o bölgeye.

Turnacı_85

Yeni Üye
Adı
HÜSEYİN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Amarsada su an balik durumu nedir kiyidan capari çalışacağım taa ankaradan gelecegim